Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Toti autorii
Tip afisare:
Platouri care te mentin in forma
-25%
Lucrarea ne invita sa uitam de traditionalele diete si sa incercam aceste platouri care te mentin in forma. Modelul prezentat este urmatorul: farfuria e impartita in zone cu tot necesarul de calorii, urmand sa recompunem platoul in functie de dispozitie si de frigider, desigur! Platou taboulé, tartar de dorada, feta cu legume crocante, platou carpaccio de portocala, sfecla si ridiche neagra. Regasiti alimentele preferate in aceste platouri simple si savuroase....
Editura 

RAO

Feluri din carne gatite romaneste
Despre bogatia bucatariei romanesti s-a scris si se va scrie incontinuu.Cartea pe care v-o prezentam reprezinta o selectie din bogata colectiea lui Radu Anton Roman a celor mai cunoscute bucate romanestipreparate cu predilectie din carne.Sa nu va inchipuiti ca este o simpla carte de bucate, cum gresit pot intelege unii,ea este o carte care va va vraji prin povestire, stil, haz de care autorul face exces.Chiar daca le-ai preparat esti tentat sa le mai faci asa cum te indeamna RaduAnton Roman, iar...
Editura 

PAIDEIA

Bucatarie romaneasca de sarbatoare si ceremonial (Format: 14x26)
-10%
Marile sarbatori de peste an, Craciunul si Pastele, precum si cele personale din viata fiecaruia - nunta, botezul - reprezinta momentul crucial din timpul anului calendaristic, moment de luminare si impacare sufleteasca,dar si de reunire in jurul bogatelor mese traditionale.In efervescenta sa creatoare lirico-sentimentala, Radu Anton Roman nu a omis nimic din specificitatea acestor momente. De la obiceiuri, magia prepararii si savurarii preparatelor facute cu sarg, daruire si multa truda, totul ...
Editura 

PAIDEIA

30 de retete delicioase cu Nutella
-25%
Madlene cu crema, mousse fondant, sarlota delicioasa, macarons crocante...Descoperiti in aceste 30 de retete apetisante noi modalitati de a savura apreciata crema tartinabila, fiecare mai gustoasa decat celelalte!
Editura 

RAO

Bread Street Kitchen - 100 de retete delicioase pentru mic dejun, pranz si cina, pe care le poti gati acasa
100 de retete noi si apetisante, oferite de Gordon Ramsay si de premiata echipa a restaurantului Bread Street Kitchen pentru fiecare moment al zilei, de la mic dejun la cinaFolosind ingrediente proaspete si tehnici simple, care poarta amprenta lui Gordon Ramsay – deci poti sa fii sigur ca-ti vor reusi –, retetele din aceasta carte sunt perfecte daca te afli in cautare de idei noi si de inspiratie pentru mese gustoase si relaxate, de pregatit acasa, in familie sau cu prietenii. Clatit...
Editura 

LITERA

Dulciuri de casa de ieri si de azi
Prin cartea noastra am adus in fata cititorilor prajiturile copilariei sarace; prajiturile "serioase" - invatate dupa retete "batute in cuie" de la scolile de menaj - acele scoli minunate de "meserii pentru femei"; torturile rapid pregatite si frumos impodobite; inghetatele care sunt gata de consumat doar dupa 2 ore de congelator; bauturile dulci din fructe. Dar, mai ales, am adus in casele dumneavoastra "Prajituri la minut", care sa va mai usureze munca si sa va faca viata dulce si usoara!Nr. d...
Mancare ca la mama acasa. Retete batranesti
Volumul pe care vi-l propunem, Mancare ca la mama acasa, cuprinde aproximativ 1000 de retete culese de la batranele din satele romanesti si regandite pentru a fi pe gustul tinerelor gospodine.Maria Cristea soimuEste absolventa a Facultatii de Filologie a Universitatii Bucuresti, autoare a mai multor carti de bucate, profesoara si publicista.Nr. de pagini : 270Anul aparitiei : 2017
365+1 Retete romanesti - Maria Cristea Soimnu
Din dorinta de a-si proteja calitatea hranei s-a produs o rasturnare de valori: cine striga mai tare ca hrana lui este „cea mai", scoate pe piata retete aiurite sau pur si simplu preistorice, le imbraca in limbaj modern, le aduce la tv si vorbeste despre ele ore si ore intregi, dupa ce le asaza „in context". Eu as numi retetele nestiute de romani doar metode inspirate ale altor neamuri pentru a iesi din impas. Si, ca orice gospodina „veche" as ocoli impementarea lor in bucatari...
Deserturi - Academia Barilla (Editia a 2-a)
-15%
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume s...
Editura 

METEOR PRESS

Carte de bucate. Retete autentice romanesti - Sanda Marin
In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa. Scrisa de o autoare care nu mai are nevoie de nici o recomandare, cartea de fata cuprinde feluri traditionale romanesti, apreciate si intrate in obisnuinta poporului nostru, fiind astfel un indreptar culinar ale carui preocupari s-au limitat la satisfacerea cerintelor organoleptice(gust, aspect, miros) ale consumatorului. Retetele comple...
Editura 

ORIZONTURI

Meniuri si retete delicioase de post - Mihaela Enache
In fiecare an, calendarul ortodox marcheaza zilele in care se posteste. Este un mod de a pregati trupul si sufletul pentru marile sarbatori ce urmeaza.In aceste perioade, alimentatia se restrange doar la preparate din legume si fructe, iar in zilele de dezlegare se pot consuma si preparate din peste.Desigur, multora dintre noi asemenea restrictii pot parea greu de respectat, dar sa nu uitam efectele benefice pentru sanatatea corpului si in egala masura si pentru cea spirituala.In timpul postului...
Editura 

ORIZONTURI

Bucate, traditii si obiceiuri de Craciun (Format: 7x14)
-10%
Puternic inradacinat in sufletele romanilor, Crestinismul constituie o parte esentiala din cultura acestora, dezvoltand forme extrem de interesante de sincretism. Spre deosebire de Crestinismul occidental, care s-a opus cu fermitate impotriva traditiilor precrestine, „pagane”, Biserica Ortodoxa a fost mai degraba ingaduitoare cu acestea si – la randul ei – cultura traditionala, folclorica si rurala s-a folosit de sfinti chiar si in cea mai „pagana” forma, drep...
Editura 

PAIDEIA

Bucate traditionale romanesti din Banat si Ardeal - Ilustrat cu imagini din satul traditional romanesc
Toate bunatatile strabunicii zac in caiete prafuite de retete, abandonate. Ca sa nu mai spun, cu jale mare, ca marea bucatarie taraneasca din Romania e inca nedescoperita! In aproape doua sute de ani de existenta moderna, s-au reusit (cu eforturi si sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a incercat sa afle ce era mai la indemana: cat de bine, de spectaculos si de divers mancam noi, romanii, de doua milenii. De fapt, intreaga Romanie e i...
Editura 

PAIDEIA

Carne de pui - 24 de retete delicioase si usor de preparat
-30%
24 de mancaruri delicioase cu carne de puiLaura Adamache recomanda preparate clasice condimentate cu idei moderne si pregatite cu ingrediente gustoase si sanatoase. Mancarurile cu carne de pui sunt ideale pentru mesele zilnice in familie, pentru ocaziile festive sau pentru intampinarea oaspetilor. Pentru fiecare reteta se indica gradul de dificultate, iar modul de preparare este prezentat pe puncte, pas cu pas. Retetele sunt completate de casete cu trucurile delicioase ale autoarei. Cartea se ma...
Editura 

SIAN BOOKS

Dulciuri cu fructe -  24 de retete delicioase si usor de preparat
-60%
24 de dulciuri savuroase cu fructeLaura Adamache recomanda preparate clasice condimentate cu idei moderne si pregatite cu ingrediente gustoase si sanatoase. Dulciurile cu fructe sunt ideale ca gustari sau deserturi, pentru cei mai pofticiosi membri ai familiei sau pentru intampinarea oaspetilor. Pentru fiecare reteta se indica gradul de dificultate, iar modul de preparare este prezentat pe puncte, pas cu pas. Retetele sunt completate de casete cu trucurile delicioase ale autoarei. Cartea se mand...
Editura 

SIAN BOOKS

Juiceman - Contine peste 100 de retete de sucuri aromate, smoothie-uri si feluri de mancare sanatoase pentru toata familia
Cartea lui Andrew Cooper contine peste 100 de retete delicioase pline de bunatati. Pentru intreaga familie si pentru fiecare ocazie, oricine poate gasi aici ceva care sa-i foloseasca. Promitand o nutritie 100% naturala si neprocesata, Juiceman e plina de sucuri, smoothie-uri, ceaiuri, bauturi tonice si lapte din alune delicioase si usor de preparat, precum si mic dejunuri energizante, gustari sanatoase si inghetate. Ofera chiar si cateva idei uimitoare despre ce sa faci cu resturile de pulpa de ...
Editura 

LIFESTYLE

Bucatarie vegetariana - Academia Barilla
-15%
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume s...
Editura 

METEOR PRESS

Peste - Academia Barilla
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume s...
Editura 

METEOR PRESS

Pizza si focaccia - Academia Barilla
-15%
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume s...
Editura 

METEOR PRESS

Paste - Academia Barilla
-15%
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume s...
Editura 

METEOR PRESS