Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Daca esti client PREMIUM, beneficiezi de 5% extra reducere la acest produs folosind voucherul activ din contul tau.
PRET CLIENT PREMIUM: XX,XX LEI Arata pret
Afla cum poti deveni client PREMIUM.
Ghid de producere a miceliului in sistem intensiv si clasic.Lucrarea cuprinde 7 capitole, ultimul fiind dedicat descrierii si prezentarii principalelor tulpini si hibrizi de ciuperci cultivate ca specii comestibile si/sau medicinale. S-au prezentat hibrizi din 5 specii de Agaricus, din 10 specii de Pleurotus, alaturi de Lentinus edodes sau shiitake si din alte aproape 20 de specii de ciuperci, cu provenienta din diferite tari europene, asiatice sau americane.
Categorie: Stiinte exacte si tehnice » Agricultura
Autor: Tudor, Ioana
An aparitie: 2012
Nr pagini: 219