Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Ciuperci CHAMPIGNON. Tehnologia de cultura (Agaricus spp.) - Tudor, Ioana

Editura LUCMAN

Ciuperci CHAMPIGNON. Tehnologia de cultura (Agaricus spp.)

Ciuperci CHAMPIGNON. Tehnologia de cultura (Agaricus spp.)

Apreciere: 6.0/7 (2 voturi)
Editura: LUCMAN
Status: Epuizat

Reducere clienti premium -5% EXTRA REDUCERE PENTRU CLIENTII PREMIUM

Daca esti client PREMIUM, beneficiezi de 5% extra reducere la acest produs folosind voucherul activ din contul tau.

PRET CLIENT PREMIUM: XX,XX LEI

Afla cum poti deveni client PREMIUM.


Descriere Specificatii

Descriere - Ciuperci CHAMPIGNON. Tehnologia de cultura (Agaricus spp.)

Champignon tehnologia de cultura (Agaricus spp.). Ciuperca de balegar sau de strat, alba, crem sau bruna

Din cuprins:
Prefata
Capitolul I - Caracterizare generala
Capitolul II - Tehnologia de cultura in sistem clasic
Capitolul III- Tehnologia de cultura in sistem intensiv-industrial
Capitolul IV- Tehnologia de cultura a ciupercii termofile-AGARICUS BITORQUIS
Capitolul V- Norme privind cultura ecologica a ciupercilor
Capitolul VI- Boli si daunatori
Capitolul VII- Pesticide utilizate la dezinfectia si combaterea bolilor si daunatorilor
Lista de figuri
Bibliografie

CHAMPIGNON, cea mai cultivata si consumata specie de ciuperci de pe Terra, face subiectul acestei lucrari, cand pentru prima data este prezenta ca o afacere sigura si rentabila.Prin continutul de aminoacizi din proteine, de saruri minerale, vitamine, fara colesterol, grasini, sare si zaharuri, ciupercile sunt considerate un aliment complet. Champignons contine de 12ori mai multi antioxidanti decat germenii de grau si de 4 ori mai mult decat ficatul de pasare - surse principale de ergotioneina  recunoscute in prezent. Prin procesare cantitatea de antioxidant nu scade....
Proteina vegetala obtinuta din ciuperci se afla pe locul doi, pe plan mondial dupa cea din soia.

Anul aparitiei: 2010
Nr.pagini: 287

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Vezi alte carti scrise de Ioana Tudor

Alte carti de la editura LUCMAN

Editura LUCMAN. Carti de la editura LUCMAN. Colectia Ioan Dan.