Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Toti autorii
Tip afisare:
Dulciuri fara zahar. Prajituri, gemuri, dulceturi, inghetate, compoturi, torturi - peste 80 de retete (Sanatos... si gustos)
-25%
Bomboanele, prajiturile, torturile sunt tot mai prezente in vietile noastre de cand ne nastem si pana murim.Cati nu au incercat macar o data in viata sa tina o cura de slabire? De fiecare data aceeasi problema: renuntarea la zahar.De ce.. fara zahar?- Multe afectiuni au la baza consumul exagerat de zahar- Exista foarte multi inlocuitori naturali - sanatosi- Nu trebuie sa renuntam la dulciuri; sa le preparam acasa cu inlocuitori dupa retetele din cartea noastra- Pentru cei care doresc sau trebuie...
Editura 

ALEX and ALEX

PRP: 15,00 Lei  11,25 LeiAdauga in cos
In Stoc
Preparate cu paste fainoase. Spaghete, macaroane, paste scurte, lasagna, tortellini, raviolli - peste 160 de retete
-25%
De ce.. paste fainoase? - Pot fi preparate in orice gospodarie, din faina, lapte, branza, oua, etc.- Gustoase, deosebit de satioase, necesita un timp foarte scurt de gatit.- Sunt perfecte pentru copii putand fi oferite sub forma de: spirale, melci, fundite, animalute.- Stau la baza alimentatiei celor suferinzi, in covalescenta.Anu aparitiei : 2017Nr. de pagini : 96
Editura 

ALEX and ALEX

PRP: 12,00 Lei  9,00 LeiAdauga in cos
In Stoc
Carnea uscata
-18%
Acest trend al produselor "preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Sa incepem cu teoriile de baza, alegerea carnii, sararea si uscarea. Sa mergem mai departe si sa vedem cum putem marina si usca in mod optim diferitele bucati de carne. Sa punem impreuna un numar impresionant...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 25,00 Lei  20,50 LeiAdauga in cos
In Stoc
Bucate foarte romanesti - Radu Anton Roman (Format 95 x 205 mm)
-10%
Toate bunatatile strabunicii zac in caiete prafuite de retete, abandonate. Ca sa nu mai spun, cu jale mare, ca marea bucatarie taraneasca din Romania e inca nedescoperita! In aproape doua sute de ani de existenta moderna, s-au reusit (cu eforturi si sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a incercat sa afle ce era mai la indemana: cat de bine, de spectaculos si de divers mancam noi, romanii, de doua milenii. De fapt, intreaga Romanie e i...
Editura 

PAIDEIA

PRP: 42,00 Lei  37,80 LeiAdauga in cos
In Stoc
Bucate foarte romanesti (Format: 7x14)
-10%
Toate bunatatile strabunicii zac in caiete prafuite de retete, abandonate. Ca sa nu mai spun, cu jale mare, ca marea bucatarie taraneasca din Romania e inca nedescoperita! In aproape doua sute de ani de existenta moderna, s-au reusit (cu eforturi si sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a incercat sa afle ce era mai la indemana: cat de bine, de spectaculos si de divers mancam noi, romanii, de doua milenii. De fapt, intreaga Romanie e inca o ta...
Editura 

PAIDEIA

PRP: 30,00 Lei  27,00 LeiAdauga in cos
In Stoc
Cei mai buni hamburgeri - Retete clasice, vegetariene si vegane (Iris Ottinger)
-25%
Cartea prezinta evolutia cunoscutei si indragitei chiftele, de la varianta sa cea mai simpla - chiftea servita intr-o chifla taiata in doua - pana la sofisticatii hamburgeri cu gorgonzola, seitan sau langustine. Datorita acestor ingrediente, simpla chifla umpluta cu o chiftea de carne tocata, vedeta tuturor fast-food-urilor, se transforma intr-un adevarat festin culinar. Facem cunostinta cu variantele de hamburgeri pentru vegetarieni sau vegani, iar din retetele prezentate capatam informatii det...
Editura 

CASA

PRP: 44,90 Lei  33,68 LeiAdauga in cos
In Stoc
Jurnalul meu special - Retele preferate de mine adunate
-20%
E destul de greu sa gasesti de fiecare data reteta preferata.Dar odata gasita, nu merita pierduta, ci trecuta in jurnal.IN ACEST JURNAL.Si odata completat, devine cel mai delicios jurnal scris vreodata!Te invitam sa lasi mostenire generatiilor urmatoare acele retete care nu merita sa fie uitate.Cu toate ca exista o multime de carti de bucate, una singura va fi cu adevarat speciala: cea scrisa de mana ta.Nr. de pagini : 128Anul aparitiei : 2016...
Editura 

AQUILA

PRP: 26,90 Lei  21,52 LeiAdauga in cos
In Stoc
Gateste cu Sanda Marin. Cele mai apetisante retete, la indemana tuturor gospodinelor
-10%
Cartea de bucate a Sandei Marin a devenit un etalon in domeniul gastronomic, chiar si la zeci de ani de la prima sa publicare. Ca rezultat al unei indelungate experiente in arta culinara, autoarea a adunat un mare numar de retete de preparate, de la supe, ciorbe si mancaruri, cu sau fara carne, pana la nenumarate si apetisante dulciuri. Retetele sunt de mare folos atat gospodinelor experimentate, atunci cand sunt in lipsa de inspiratie pentru alegerea unui meniu, cat si celor care doresc sa depr...
Editura 

LIDER

PRP: 30,00 Lei  27,00 LeiAdauga in cos
In Stoc
Cartea vinurilor - Schimba-ti felul in care gandesti despre vin! (Cu un capitol scris special pentru editia in limba romana)
-21%
Matthew Jukes este autorul celui mai bine vandut ghid de vinuri din Marea Britanie, The Wine List. Opt milioane de oameni ii citesc saptamanal rubrica din Daily Mail.Comerciantii de vinuri l-au votat drept cel mai important scriitor tematic, iar Sunday Telegraph il numeste Vocea vinului.Fie ca esti incepator, fie ca esti expert intr-ale vinurilor, Matthew Jukes iti va schimba modul in care bei vinul.Scrisa in stilul sau inimitabil, Cartea vinurilor este marturia intelepciunii privind vinurile, p...
Editura 

PARALELA 45

PRP: 25,00 Lei  19,75 LeiAdauga in cos
In Stoc
Bucate alese din lume culese
-10%
Multi dintre noi au ca pasiune calatoriile pe diverse meleaguri pentru a cunoaste culturi si civilizatii, mai mult sau mai putin indepartate de noi. In aceste calatorii,descoperim specificul local si degustam din preparatele traditionale ale acelor locuri.Amintirile cu care ne intoarcem sunt cele care ne vor insoti toata viata.Bucataria specifica este unul dintre ingredientele pline de culori si arome care imprima locului vizitat o savoare aparte.In aceasta carte,ne-am propus sa va aducem mai ap...
Editura 

LIDER

PRP: 8,00 Lei  7,20 LeiAdauga in cos
In Stoc
Retete culinare din flori
-18%
Tu stiai ca florile se si mananca? Ei bine, da, multe din florile frumoase pe care le cultivi la tine in gradina pot sa devina alimente interesante. Ba mai mult, florile au si proprietati curative, antialergice, digestive, antioxidante sau antidepresive. Probabil acest lucru nu este o noutate pentru cei familiarizati cu bucatariile din alte tari, unde florile au de multa vreme o astfel de intrebuintare. In cartea de fata vei gasi prezentate 75 de flori si modul in care le poti prepara. Pentru f...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 13,97 Lei  11,46 LeiAdauga in cos
In Stoc
Paste - 24 de retete delicioase si usor de preparat
-30%
24 de paste delicioase si usor de preparat Cartea cuprinde 24 de retete de paste ideale pentru mesele in familie sau pentru a ne intampina oaspetii. Laura Adamache recomanda preparate clasice condimentate cu idei moderne si pregatite cu ingrediente gustoase si sanatoase. Pentru fiecare reteta se indica gradul de dificultate, iar modul de preparare este prezentat pe puncte, pas cu pas. Retetele sunt completate de casete cu trucurile delicioase ale autoarei. Cartea se mandreste cu o grafica deo...
Editura 

SIAN BOOKS

PRP: 19,90 Lei  13,93 LeiAdauga in cos
In Stoc
Supe si Ciorbe - 24 de retete delicioare si usor de preparat
-30%
24 de supe si ciorbe delicioase si usor de preparat Cartea cuprinde 24 de retete de supe si ciorbe ideale pentru mesele usoare sau pentru gustarile dintre mese. Laura Adamache recomanda preparate clasice condimentate cu idei moderne si pregatite cu ingrediente gustoase si sanatoase. Pentru fiecare reteta se indica gradul de dificultate, iar modul de preparare este prezentat pe puncte, pas cu pas. Retetele sunt completate de casete cu trucurile delicioase ale autoarei. Cartea se mandreste cu o...
Editura 

SIAN BOOKS

PRP: 19,90 Lei  13,93 LeiAdauga in cos
In Stoc
Bucataria etniilor din Cernauti. Delicatese ucrainene, romanesti, evreiesti, germane si poloneze din Bucovina
-18%
In Cernauti, la marginea fostei Monarhii Habsburgice, si-au lasat amprenta multe popoare aflate sub cupola regalitatii de odinioara. Populatiile ucraineana, romana, germana si poloneza au influentat, fiecare, orasul, cultura si traditiile, intr-o maniera unica. Amestecul si imbinarea particularitatilor culinare au condus la o cultura aparte a bucatariei, ale carei mancaruri reflecta varietatea ingredientelor, a gusturilor si a metodelor de preparare. In aceasta carte au fost prezentate multe ret...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 18,78 Lei  15,40 LeiAdauga in cos
In Stoc
Retete cu carne de porc -  24 de retete delicioase
-30%
24 de mancaruri cu carne de porc delicioase si usor de preparat Cartea cuprinde 24 de retete de preparate cu carne de porc ideale pentru mesele zilnice in familie, pentru ocaziile festive sau pentru a ne intampina oaspetii. Laura Adamache recomanda preparate clasice condimentate cu idei moderne si pregatite cu ingrediente gustoase si sanatoase. Pentru fiecare reteta se indica gradul de dificultate, iar modul de preparare este prezentat pe puncte, pas cu pas. Retetele sunt completate de casete ...
Editura 

SIAN BOOKS

PRP: 19,90 Lei  13,93 LeiAdauga in cos
In Stoc
Producerea palincii si a lichiorului in gospodarie
-25%
Palinca este o bautura alcoolica obtinuta exclusiv prin fermentarea si distilarea unor fructe carnoase sau a unui amestec de fructe. In aceasta carte se prezinta modul de obtinere a palincii in gospodarie, cititorii fiind indrumati, pas cu pas, cum sa urmeze etapele procesului tehnologic care vor transforma fructele in apreciata palinca si in lichioruri apetisante. Primul pas pentru obtinerea unei palinci de calitate este alegerea materiei prime; astfel, pentru inceput sunt prezentate conditiile...
Editura 

CASA

PRP: 38,44 Lei  28,83 LeiAdauga in cos
In Stoc
Sa ne hranim in lumina - Sa facem trecerea la regimul vegan pe calea noastra spirituala (Doreen Virtue)
-10%
Doreen Virtue si Becky Black demonstreaza ca nu doar continutul in grasimi sau carbohidrati conteaza in alegerea regimului alimentar, ci mai ales calitatea „vibratiei spirituale” a hranei este cea care va poate face sa aratati si va simtiti altfel.Din acest fascinant ghid, veti invata cum poate regimul vegan sa va ajute in cresterea nivelului energiei, in dezvoltarea puterilor psihice si in dezvoltarea spirituala. De asemenea, veti citi in paginile cartii sugestii practice si nutriti...
Editura 

ADEVAR DIVIN

PRP: 15,00 Lei  13,50 LeiAdauga in cos
In Stoc
Omlete -24 de retete delicioase si usor de preparat
-40%
Omlete. 24 de retete deliciose si usor de preparat face parte dintr-o serie de carti de gatit. Cu o grafica deosebita si planse de prezentare atractive, cartile aduc cititoarelor retete rapide si sanatoase. Cartea cuprinde 24 de retete de omlete usor de preparat si delicioase.Numar pagini:56Anul aparitiei:2014
Editura 

ALL (PROMO)

PRP: 19,90 Lei  11,94 LeiAdauga in cos
In Stoc
Bucataria Angelica
-10%
Bucataria Angelica este un ghid de inspiratie divina pentru prepararea unor alimente delicioase si hranitoare, unic in felul sau, si care foloseste doar resurse din regatul vegetal. De la aperitive la deserturi, de la obtinerea germenilor necesari pentru prepararea unor „branzeturi“ de casa din nuci si seminte, aceasta carte de retete de inspiratie divina va aduce o abundenta de alimente ispititoare si tentante. Cartea contine o mare varietate de retete gatite sau ne-gatite (preparat...
PRP: 50,00 Lei  45,00 LeiAdauga in cos
In Stoc
501 retete din bucataria romaneasca
-15%
501 retete din bucataria romaneasca. Mihai Basoiu-501 retete din bucataria romaneasca.Descriere carte:Veti gasi aici 501 retete de mancaruri clasice (chiar traditionale), selectate riguros, care indeplinesc cateva conditii esentiale pentru bucatarii amatori, incepatori, grabiti, dar si pentru initiatii (chiar maestii) artei culinare:- sunt preparate traditionale romanesti sau preluate si adaptate de foarte mult timp in bucataria romaneasca;- sunt realizate din produse uzuale, de preferat natural...
Editura 

METEOR PRESS

PRP: 25,00 Lei  21,25 LeiAdauga in cos
In Stoc