Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Cum sa nu tii o dieta
O adev%u0103rata enciclopedie a vietii sanatoase, a pierderii in greutate sustenabile, a prelungirii sperantei de viata, care graviteaza in jurul unui singur cuvant: dovezile. Doctorul Michael Greger a construit ghidul perfect de pierdere in greutate, adoptand o abordare proactiva atemporala, care poate tine piept oricarei noi tendinte de slabit sau diete. Pe langa analizarea celor mai recente cercetari cauzele principale si remedii pentru obezitate, vei descoperi un companion de incredere in...
Editura 

BOOKZONE

59,90 LeiAdauga in cos
In Stoc
Cum sa incetinesti imbatranirea
Iti sacrifici longevitatea pentru obiceiuri nesanatoase? Poti manca la pranz un hamburger suculent, dar stii ca acesta este asociat cu pierderea unei microvieti, ceea ce inseamna ca traiesti cu 30 de minute mai putin? Poti savura la micul-dejun o omleta delicioasa, dar stii ca fiecare jumatate de sau pe zi a fost asociat cu o crestere de 7% a mortalitatii? Poti, in schimb, sa alegi oricand un stil de viata bazat pe alimente integrale si plante, pentru ca acestea sunt adevarate elixir al tine...
Editura 

BOOKZONE

59,90 LeiAdauga in cos
Jamila Cuisine volumul III
Aventura Jamila Cuisine continua cu volumul III, o noua colectie de retete delicioase si variate care acopera o gama larga de preparate, de la aperitive si supe pana la feluri principale si deserturi. Fie ca esti in cautarea unui desert racoritor pentru zilele caniculare de vara sau a unei retete imbietoare pentru o cina speciala, in paginile acestei carti iti vei gasi cu siguranta inspiratia. Jamila este cunoscuta pentru retetele ei usor de urmat, iar cartea sa de bucate nu face exceptie d...
Editura 

CURTEA VECHE

Wines from Romania
Intreaga Romanie e inca o tara nedescoperita, iar bucataria romaneasca a ramas, din cauza nepasarii si a ignorantei, extrem de regionalizata, insulara, aproape inaccesibila. Foarte putini mai stiu sa gateasca romaneste, iar si mai putini o fac. (...) M-au tentat sa-mi povestesc pasul si carciumarii (...) Si mi-am mai zis ca si celorlalti – „arheologilor“, bucurosi de experiente senzoriale stranii, dar si tuturor celor ce sunt (si mananca) pe Dunare si prin Carpati – le-ar...
Editura 

PAIDEIA (FD)

228,57 LeiAdauga in cos