Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Livrare in: Bucuresti - Sector 1
Cost livrare: 8.00 Lei
Cost livrare: 15 Lei
Cost livrare: 10.00 Lei
Cost livrare: 12.90 Lei
Cost livrare: 13.9 Lei
Cost livrare: 14.90 Lei
Cost livrare:
Daca esti client PREMIUM, beneficiezi de 5% extra reducere la acest produs folosind voucherul activ din contul tau.
PRET CLIENT PREMIUM: XX,XX LEI Arata pret
Afla cum poti deveni client PREMIUM.
Dupa ce ati completat numarul de telefon, un consultant Relatii Clienti va va apela in maxim 15 minute pentru a va prelua comanda cu toate detaliile necesare
Daca va plac pastele fainoase, dar v-ati plictisit de mereu aceleasi sosuri, lucrarea de fata va va arata noi si interesante moduri de a prepara acest aliment italian, care se preteaza unor retete extrem de variate. Toate retetele se inscriu in linia generala propusa de colectia Repede si simplu, deci fie ca alegeti un fel traditional, de exemplu, lasagne, ori ingenioasa combinatie de macaroane cu pui, gorgonzola si ciuperci, veti observa ca retetele sunt explicate foarte clar si, in plus, veti beneficia ca de obicei de ajutorul ilustratiilor, descoperind astfel ca prepararea pastelor cere minimum de timp si de efort. De asemenea, "Sfatul bucatarului" va va ajuta sa va imbunatatiti tehnicile culinare, iar varietatile de paste prezentate in introducere va vor transforma intr-un adevarat cunoscator al acestui subiect.Anul aparitiei: 2006Nr pagini: 48Format: Ilustrat
Categorie: Practice si timp liber » Sfaturi practice » Gastronomie
Autor: ***
Produsul nu are recenzie editoriala deocamdata