Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Toti autorii
Tip afisare:
Biscuiti, dulciuri si briose
-20%
Educatia este cel mai bun dar pe care il poti oferi copiilor. Pentru a reusi in viata, pentru a fi un bun cetatean, pentru a fi respectat de ceilalti trebuie sa inveti. A fi bun este sinonim cu a te descoperi pe tine invatand de la cei mai buni. Pentru a avea un randament in invatare, pentru a putea sa indrepti sau sa optimizezi anumite aspecte ale invatarii trebuie sa dai teste. Fiecare test presupune un pas important in cunoastere. Fiecare testare presupune munca zecilor de profesori care ...
Editura 

NOMINA

Varza umple piata! 150 preparate cu varzari!
N-ar fi deloc rau daca ati manca tot mai multe preparate din varza. Va mai aduceti aminte de cartea noastra Varza, regina sanatatii? Recititi-o, si va veti aminti cat de sanatoasa, de hranitoare, de energizanta, de purificatoare, de mineralizanta, de vitaminizanta este varza, fie ea cruda sau gatita. Ce bine curata rinichii, ce mult ajuta ficatul, cum regleaza digestia, ce rapid indeparteaza toxinele din organism! Si, s-o spunem pe-a dreapta: e vreo mancare mai ieftina decat cea de varza. NU! D...
Editura 

VENUS

Gustoase si ieftine. 100 de retete pentru noi cei multi
Am ales pentru dumneavoastra, 100 de preparate ce se pot face si repede si cu bani putini. Incercati-le, si veti vedea ca pe cat sunt de ieftine, pe atat sunt de gustoase. Gasiti tot ce va doreste inima: aperitive, salate, supe si ciorbe, mancaruri cu si fara carne, dulciuri. Nici o masa cu trei feluri de mancare pentru patru persoane nu va va costa mai mult de 10 de lei. Va recomandam cateva ... specialitati: icre de fasole, salata americana, supa bulgareasca; chiftelute lipovenesti, plachie de...
Editura 

VENUS

Usturoiul. Remedii si retete culinare
Cuprins: Istoric (p5) Remedii (p14) Retete culinare (p23) Supe cu usturoi (p24) Legume cu usturoi (p47) Carne de pasare cu usturoi (p58) Carne de porc, vita, miel, iepure cu usturoi (p63) Diverse preparate cu usturoi (p71) Sosuri si creme cu usturoi (p78) Antreuri cu usturoi (p85) Trucuri si idei (p93) Inca din negura timpurilor, usturoiul a constituit un remediu pentru numeroase disfunctii (clasificarea retetelor specifice aromoterapiei), cum ar fi insolatia sau, dupa unii...
Editura 

TRIUMF

Bamele
-20%
Valoarea alimentare a capsulelor de bame este data de continutul echilibrat in constituenti biochimici:apa - 89%substante organice (proteine, grasimi, glucide) - 10,3 g/100 g s.p.substante minerale (calciu, fier, fosfor, sodiu si potasiu) - 395,6 mg/100 g s.p.vitamine (A, B1, B2, C, PP si acid nicotinic) - 188,38 mg/100 g s.p.
Editura 

LUCMAN

PRP: 4,50 Lei  3,60 LeiAdauga in cos
In Stoc
Prepararea lichiorurilor
Prepararea lichiorurilor. Lichiorurile produse in propria gospodarie erau un motiv de mandrie pentru gospodar, mai ales in mediul rural. Fiecare regiune avea propriile sale specialitati de lichioruri si rachiu pe care le mai are, in parte, si astazi. Unele retete au fost transmise din generatie in generatie. Producatorii erau mandri de rezultatele muncii lor. Orasul era departe si banii putini. Rachiurile "cumparate" constituiau o exceptie. Propriile gradini ca si magazinele colonia...
Editura 

M.A.S.T.

Anotimpuri gastronomice. 74 de retete de primavara (Colectia Gastronomice)
-25%
O fi primavara un anotimp “zgarcit” in legume si fructe tocmai culese din gradina, dar toata explozia naturii ne indeamna parca mai mult ca oricand sa adunam in farfurii cat mai multe „verzituri” – morcovi si cartofi noi, ridichi, mazare, verdeturi de toate felurile, pana si frunze de sfecla, abia le asteptam si vrem sa profitam de ele la maximum. Iata 74 retete printre care veti gasi multe idei atat pentru zilele de post, pentru dietele ovo-lacto-vegetariene, cat s...
PRP: 5,00 Lei  3,75 Lei Afla cand va reveni in stoc
in curs de reaprovizionare
Anotimpuri gastronomice. 80 retete de vara (Colectia Gastronomica)
-25%
Fiecare anotimp este ca un joc care ne supune pe toti unor provocari, pentru a trece la nivelul urmator. Daca suntem flexibili si suficient de inteligenti incat sa profitam de resursele pe care le ofera aceste anotimpuri, vom sti cum sa ne adaptam mai usor si cum sa facem fata la caldura excesiva a verii, la frigul extrem al iernii sau la vantul si umiditatea toamnei. Alimentatia pe timp de vara are regulile ei simple, care, daca sunt respectate, aduc multe beneficii. Poate a devenit un stereoti...
PRP: 5,00 Lei  3,75 Lei Afla cand va reveni in stoc
in curs de reaprovizionare
Preparate la gratar. 80 de retete cu aroma de fum (Colectia Gastronomica)
Aripioare Buffalo... Salata de legume fripte... Somn fript, cu sos dulce-picant... Pui pe cutie de bere... Cotlete de miel cu mustar... Vinete fripte cu sos de iaurt si menta... Frigarui de creveti si legume... Prepararea carnii gratar a evoluat, de la o solutie de gatit in zilele de vara, la o adevarata pasiune a milioane de oameni de pretutindeni. Drept urmare, s-au inventat sute, mii de retete, pentru ca simpla bucata de carne fripta sa aiba mereu alt gust, in functie de condimentele utilizat...
Bulgaria - ghid de meniuri
Ghidul meniurilor este o noua serie a colectiei „Gastronomica”, initiata de Editura House of Guides. Aceasta cuprinde un numar de volume care prezinta elementele specifice diferitelor bucatarii nationale din Europa, si nu numai, asa incat atunci cand calatoresti in tarile respective, sa te poti orienta prin multitudinea de produse si preparate existente pe pietele locale. Ideea acestei serii a pornit tocmai de la nevoia de a sti ce mananci atunci cand esti intr-o tara straina. Vrem ...
Carte de bucate - Deserturi
-20%
Nr. pagini: 80An aparitie: 2013Format:13x20 cm
Editura 

AQUILA

PRP: 6,00 Lei  4,80 LeiAdauga in cos
Preparate din linte si fasole
Mazare, linte, fasole - clasicele pastai sunt cunoscute ca tocanite sau ca supe. Inainte erau servite sambata, ca si tocanita. O vreme au fost date uitarii, totusi in timp au renascut. Astazi, chiar si restaurantele cele mai sofisticate pregatesc pastai ca feluri de mancare delicioase. In aceasta carte puteti sa aflati in cate modalitati pot fi ele gatite. Veti ramane uimiti cate feluri de mancare se pot pregati din pastai. ISBN: 978-973-825-003-1 Nr pagini: 63 Format: 140x200 mm Anul aparitiei...
Editura 

AQUILA

Salatele noastre de toate zilele
Salatele nu pot constitui niciodata erori nutritionale. Usoare, ele mustesc de minerale, vitamine si nutrimente indispensabile. Se pot asocia cu toate alimentele si se adapteaza tuturor gusturilor. Indiferent ca afara e frig sau cald, nu exista anotimp in care salatele sa nu fie binevenite. A reusi o salata inseamna a gasi un bun amestec intre savoare si constiinta ingredientelor, fara a uita culorile, pentru ca placerea ochilor se situeaza totdeauna inaintea papilelor. Iar adeptii sobrietatii ...
Editura 

LUCMAN

Retete pentru sarbatori si mese festive
Retete pentru sarbatori si mese festive Daca vreti sa va impresionati oaspetii, inspirati-va pentru pregatirea mesei din minighidul "Retete pentru sarbatori si mese festive". In paginile lui veti gasi 160 de retete speciale pentru ocazii deosebite, recomandate de bucatari vestiti. Cu doar 7,00 RON, puteti sa va uimiti si musafirii si familia. Caracteristici tehnice: 96 pag., DCL 250g/mp, 102x142mm, coperta flexibila
Retete delicioase din carne de pasare (minighid)
Minighidul Retete delicioase din carne de pasare va ofera numeroase retete si va ajuta sa eliminati monotonia culinara din viata de zi cu zi. De ce va recomandam retete din carne de pasare? Pentru ca este gustoasa, are un continut scazut de colesterol si calorii, este usor digerabila, si, nu in ultimul rand, este cea mai ieftina carne de pe piata. Acesta este al 6-lea minighid din colectia House of Guides, care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca unei gospodine. Caracteristici tehnice:...
Minighidul dulciurilor pe baza de fructe
Minighidul dulciurilor pe baza de fructe este un instrument util care nu trebuie sa lipseasca din bucataria gospodinei moderne. Va invitam sa va delectati si sa experimentati minunatele sufleuri si budinci, prajiturile cu aluat fraged, checuri si tarte. Colectia de minighiduri este un prieten nepretuit. Caracteristici tehnice: 102x142 mm, coperta flexibila, 80 pagini
Minighidul sosuri si salate
Minighidul sosuri si salate este un minighid In care sunt prezentate informatii interesante cu privire la evolutia de-a lungul timpului a specialitatilor de sosuri si salate. De asemenea, este pusa la dispozitie o suita de retete renumite, concepute de bucatarii celebre. Caracteristici tehnice: 102x142 mm, coperta flexibila, 80 pag.
Minighidul preparatelor din oua
Minighidul preparatelor din oua Acest minighid Isi propune sa fie un Indrumar In folosul "debutantilor", dar si al "avansatilor" In cele ale bucatariei facand cunoscuta o colectie de retete pe baza de oua: de la aperitivele cu maioneza sau oua umplute, ciorbe drese cu ou si smantana, pana la cozonaci, creme fine si aluaturi pufoase ori felurite sosuri. Caracteristici tehnice: 102x142 mm, coperta flexibila, 80 pag
Savoarea bucatariei vegetariene (minighid)
Savoarea bucatariei vegetariene este un minighid dintr-o serie ampla a colectiei Gastronomica. In paginile acestuia cititorii pot gasi retete savuroase dedicate celor care doresc sa opteze pentru beneficiile unei nutritii vegetariene. Intr-un spatiu restrans, descoperiti o bogatie de informatii: de la aperitive la ciorbe, de la garnituri la sosuri si dulciuri. Caracteristici tehnice: 102x142 mm, 80 pagini, coperta flexibila