Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Toti autorii
Tip afisare:
Rapid si sanatos. Retete usoare si sanatoase, pentru fiecare masa a zilei
-25%
Peste 100 de retete si idei pentru mese sanatoase si gustoase, care se vor adapta perfect programului tau incarcat! RAPID Retete simple, cu ingrediente proaspete, care te tin foarte putin in bucatarie. SANATOS Ghidul superalimentelor inventariaza cele 30 de ingrediente care intaresc rezistenta organismului si constituie cheia spre o viata sanatoasa. HRANITOR Fiecare fel de mancare contine alimente benefice, care furnizeaza organismului nostru tot ce are nevoie – in mod natural. DELIC...
Editura 

LITERA

Prajiturele de casa si alte dulciuri bune
-10%
Horia Virlan, indragitul maestru bucatar de la “Cireasa de pe tort”, lanseaza o noua carte de bucate! Vedeta Prima TV dedica acest volum deserturilor si celor care le savureaza. “Copiii sunt cei mai sinceri dintre noi, si in acelasi timp cei mai puri. Copiii sunt mereu veseli! Lor le plac animalele, florile, muzica si, mai mult decat orice, sunt topiti dupa dulciuri”. “Pentru ca micutilor nostri le plac atat de mult dulciurile, iar noi dorim sa le facem bucuri...
Julie si Julia. 365 de zile, 524 de retete, o micuta bucatarie de apartament
-26%
Julie Powell s-a nascut si a crescut in Austin, Texas, acolo unde l-a cunoscut pe Eric, cu care ulterior s-a casatorit. Dupa ce in tinerete a avut mai multe slujbe fara perspective, acum scrie imbracata in pijamale, in Long Island City, Queens, in apartamentul ei de la mansarda.Urmatoarea carte scrisa de Julie Powell este intitulata Cleaving: A Story of Marriage, Meat, and Obsession.Ajunsa la varsta de 30 de ani si impotmolita intr-o slujba de secretara fara perspective, Julie Powell se hotarast...
Editura 

CURTEA VECHE

Invata sa-ti stapanesti pofta de mancare! Si noi ce mai mancam? Volumul 7
Dietele drastice, care permit mai putin de 1.000 de kilocalorii zilnic, ofera rezultate doar pentru perioade scurte de timp. Persoanele care apeleaza la un astfel de regim de slabit risca sa se ingrase peste greutatea pe care au avut-o anterior inceperii dietei. Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, ofera cateva ponturi despre cum poti slabi mancand pe saturate. Potrivit expertului, o calorie dintr-un aliment nu este echivalenta cu o calorie dintr...
Editura 

COREUS

Cumpara destept si gateste corect! Si noi ce mai mancam? Volumul 6
Veti descoperi capitole in cadrul carora autorul va invata tot ce trebuie sa stiti pentru ca atat voi, cat si familia voastra sa fiti plini de viata si sanatosi. O parte din acest volum are ca tema slabitul. Un subiect spinos, deja controversat, pe care dr. Menci il expune intr-o cu totul alta maniera decat toate cele cunoscute pana acum. Veti intelege de ce, chiar daca ati incercat totul, nu ati slabit, ba mai mult, v-ati ales cu kilograme in plus! Vi se explica pas cu pas ce aveti de facut si ...
Editura 

COREUS

Hraneste-te sanatos cu bani putini! Si noi ce mai mancam? Volumul 5
Autorul darama un mit: nu trebuie sa fim bogati ca sa mancam sanatos! Lipsa banilor nu justifica faptul ca mancam toate alimentele gunoi! Ba mai mult, atrage atentia asupra sofisticariei gastronomice - o arta -, nu o stiinta, cu aspect si gust incantatoare, insa indigesta si imbolnavitoare. Cartea este adresata fiecaruia dintre noi, indemnandu-ne sa revenim la mesele pregatite in casa, la consumul de fructe si legume de sezon si la achizitionarea de produse provenite din gospodaria proprie. ...
Editura 

COREUS

Ai grija ce mananci cand iei medicamente! Si noi ce mai mancam? Volumul 4
Ideal ar fi sa prevenim, in loc sa tratam boala! Insa, preventia nu se poate realiza decat daca incetam sa speram in secret ca n-o sa ni se intample tocmai noua sa ne imbolnavim, mai ales ca majoritatea dintre noi traim deja cu frica in san, deoarece stim ce prostii facem. Prin preventie, respectiv printr-o alimentatie sanatoasa se evita 70 dintre boli si 80 dintre cazurile de cancer. Studiile demonstreaza faptul ca alimentatia sanatoasa reduce cu 80 morbiditatea. Scapa cine stie Nr. de...
Editura 

COREUS

Citeste eticheta si fereste-te de alimentele falsificate. Si noi ce mai mancam? Volumul 3
A sosit timpul sa iei masuri! Iar ceea ce trebuie facut vei invata din aceasta carte. Autorul iti dezvaluie adevaruri incomode despre minciuna din alimente, fraudarea si falsificare a alimentelor, despre alimentele ecologice si "traditionale". In plus, ai lista completa a aditivilor alimentari (E-uri) utilizati in Uniunea Europeana, descrierea acestora si recomandari pentru consum. Iar tu, cititorule, acum stii... ce vei face mai departe tine doar de tine! Scapa cine stiel ...
Editura 

COREUS

Intelege-ti organismul si ajuta-l! Si noi ce mai mancam? Volumul 2
Este o lucrare unica! Si spunem asta pentru ca autorul, profesorul universitar doctor Gheorghe Mencinicopschi este doctor in biologie-biochimie, specialist in nutritie umana, biologie moleculara, inginerie genetica si, nu in ultimul rand, in aliment, alimentatie si industrie alimentara. Mai bine zis, domnul profesor stie! Este cel care nu poate fi pacalit, cel care trage un semnal de alarma asupra faptului ca mancam fara sa ne hranim si ca din cauza a ceea ce mancam si ce nu mancam suntem prea b...
Editura 

COREUS

Adevarul despre alimentatia romanilor. Si noi ce mai mancam? Volumul 1
Statisticile o spun foarte clar: noi, romanii, suntem un popor suferind! In rapoartele despre starea de sanatate a populatiei se arata ca adolescentii sunt obezi si bolnavi, ca sindromul metabolic se declanseaza de la 20 de ani, ca poti face accident vascular cerebral sau stop cardiac de la 30,40 de ani, ca suferim de toate bolile (diabet, colesterol marit, osteoartrite, boli hepato-renale etc.), deoarece sistemul nostru imunitar nu mai face fata. Cancerul este de toate felurile, este peste to...
Editura 

COREUS

Ceai, cafea, cacao. Istorie, beneficii, retete
Cartea cuprinde un istoric al ceaiului si al cafelei. Se vorbeste despre ariile de raspandire a ceaiului, cafelei, a arborelui de cacao, despre tipurile si sortimentele de ceai, cafea. Sunt prezentate retete cu ceai, cafea si povesti despre casele celebre de ciocolata. Despre ceai: - istoria ceaiului in India, China, apoi Europa; - fazele prin care trece ceaiul: cultivare, recoltare, zvantare, fermentare, uscare; - sortimente de ceaiuri. Despre cafea: - istoria cafelei; ...
Editura 

ALLFA

MasterChef. Scoala de bucatari - Cutie cadou
Trucuri, tehnici si retete pentru a gati ca un maestru bucatar Cutie cadou cu 8 carti: Masterchef 1: Forme, ustensile si preparate de baza Masterchef 2: Modalitati de preparare. Cum preparati ouale Masterchef 3: Carne, pasare si vanat. Prepararea sosurilor Masterchef 4:Peste si fructe de mare Masterchef 5: Paste, cereale, legume uscate. Produse de la piata Masterchef 6: Deserturi. Tehnici si idei pentru ornare Masterchef 7: Aperitive si gustari Masterchef 8: Retete clasice intr-o noua prezentar...
Editura 

LITERA

Varza umple piata! 150 preparate cu varzari!
N-ar fi deloc rau daca ati manca tot mai multe preparate din varza. Va mai aduceti aminte de cartea noastra Varza, regina sanatatii? Recititi-o, si va veti aminti cat de sanatoasa, de hranitoare, de energizanta, de purificatoare, de mineralizanta, de vitaminizanta este varza, fie ea cruda sau gatita. Ce bine curata rinichii, ce mult ajuta ficatul, cum regleaza digestia, ce rapid indeparteaza toxinele din organism! Si, s-o spunem pe-a dreapta: e vreo mancare mai ieftina decat cea de varza. NU! D...
Editura 

VENUS

Gustoase si ieftine. 100 de retete pentru noi cei multi
Am ales pentru dumneavoastra, 100 de preparate ce se pot face si repede si cu bani putini. Incercati-le, si veti vedea ca pe cat sunt de ieftine, pe atat sunt de gustoase. Gasiti tot ce va doreste inima: aperitive, salate, supe si ciorbe, mancaruri cu si fara carne, dulciuri. Nici o masa cu trei feluri de mancare pentru patru persoane nu va va costa mai mult de 10 de lei. Va recomandam cateva ... specialitati: icre de fasole, salata americana, supa bulgareasca; chiftelute lipovenesti, plachie de...
Editura 

VENUS

Carte de bucate meniuri si retete. Toamna-Iarna
Carte de bucate meniuri si retete. Anul aparitiei: 2010 Nr. pagini: 111 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Editura 

SEMNE

Carte de bucate meniuri si retete. Primavara-Vara
Cuprins RETETE DE PRMAVARA Meniul. 1 Budinca de clatite cu urzici si loboda Supa cu omleta Cotlet de porc cu varza acra Covrigei cu ciocolata Meniul 2 Budinca de loboda Bors de zarzavat Turnedouri <<ca la Buftea>> Lapte de pasare Meniul 3 Cartofi noi cu cascaval Bors de salata Antricot de vita cu ghiveci Covrigei cu anason Meniul 4 Oua umplute cu Carne Supa de spanac Sannalute in foi de spanac Turta de ciocolata Meniu 5 Budinca de spanac B...
Editura 

SEMNE

Bucate vinuri si obiceiuri romanesti editie rascroita
Cartea noastra este o selectie (compilatie, sinteza, extragere, cum vreti sa-I spuneti) din carti si de pe coclaurii post-dacici, de mancaruri alese, fie prin farfuriile noastre – dar si cu un nustiuce local, fie pentru ca sunt adevarate bizanterii regionale (unele de-a dreptul socante, ca florile de dovleac umplute), ori bucate ritualice, facand parte din spiritualitatea romaneasca (pasca). […] E vorba in primul rand de bucatarie veche taraneasca (pescareasca, ciobaneasca) si targo...
Editura 

PAIDEIA

Secrete despre otet
-15%
Pentru majoritatea oamenilor, Franta este capitala mondiala a vinurilor. Cati stiu insa ca Orleans, un oras francez, detine si titlul de capitala mondiala a otetului? Sau ca aceasta licoare, cunoscuta inca de la mesopotamieni, era folosita in Evul Mediu pentru combaterea ciumei? Incetul cu incetul se face otetul, spune un proverb universal. Dar otetul nu este folosit numai la salate! Otetul curata argintul, dizolva calcarul, ajuta la sanatate, atenueaza ridurile, improspateaza atmosfera din frig...
Editura 

PONTE

Hrana vie aperitive si dulciuri pentru toate varstele
577 de retete pentru PASTE, SALATE PENTRU TOATE ANOTIMPURILE, TORTURI APERITIV, PERISOARE, CHIFTELE, CROCHETE, SARMALE, RULADE HRANA VIE APERITIVE SI DULCIURI PENTRU TOATE VARSTELE La indemnul mai multor cititori ai cartilor mele (legate de hrana vie) sa scriu retetele de alimentatie naturala dupa produsele care sunt la indemana tuturor, am zis ca este bine si asa. Dupa o experienta de aproape 50 de ani in care am experimentat peste 6000 de astfel de retete si m-am vindecat de o boala fo...
Editura 

MIRACOL

Peste afumat si marinat
-18%
Pestele proaspat,fie ca-l pescuim,fie ca-l cumparam de la piata sau de la pastravarii,este considerat o delicatesa incomparabila atunci cand il afumam noi si cand il servim cald. Din cuprins: specii de peste potrivite pentru afumat somon,tipar,pastrav,crap,lin,biban,stiuca,platica,mreana,coregon,sturion,halibut,scrumbie,cambula . . .;aparate pentru afumat si afumatori(descrierea produselor,afumatoarea grill); construirea propriei afumatori;pregatirea pentru afumat-sararea si saramurarea (pestele...
Editura 

M.A.S.T.