Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Toti autorii
Tip afisare:
Deserturi - Academia Barilla
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume s...
Editura 

METEOR PRESS

Vinul. Cum il intelegem, cum il bem - Ghid de degustare
-25%
O abordare revolutionara a lumii vinului, prezentandu-va, dintr-o privire, ceea ce alte carti despre vinuri doar va spun.Aflati cum sa discutati despre vin, cum sa gasiti vinuri care sa va placa si cum sa le pastrati si sa le turnati in pahare, pentru a obtine tot ce e mai bun de la ele.Explorati spectrul vinurilor albe, rosii si roze, cu ilustratii bogate si amuzante degustari organizate acasa.Faceti cunostinta cu soiurile de struguri si regiunile viticole ce trebuie cunoscute, intr-un context ...
Editura 

LITERA

100 de retete si meniuri - Montignac, Michel
La douazeci de ani dupa publicarea celebrei Mananc, slabesc si ma mentin (aparuta la editura Litera in 2009), Michel Montignac va ofera 100 de noi retete, care va vor ajuta sa aplicati zi de zi o metoda datorita careia mai mult de 25 de milioane de persoane au reusit sa slabeasca si sa se mentina in forma. Prima parte, teoretica, sintetizeaza principiile de baza pe care trebuie sa le urmati, iar in partea a doua veti gasi meniuri detaliate, de urmat timp de 8 saptamani. Toate retetele au un i...
Editura 

LITERA

Retete vegetariene - 3 ingrediente, 15 minute
Bine pentru corp, bun in farfurie! Bucataria vegetariana se bucura de mare popularitate printre cei care doresc sa adopte sau au adoptat deja un stil de viata sanatos. Descoperiti 55 de retete usor de preparat si secretele unor bucate savuroase si pline de calitati nutritive.
Editura 

RAO

Martha Stewart - Cursuri de gatit. Manual complet pentru bucatarul de acasa
Manual de gatit pentru toti, de la incepatori la experti Peste 200 de retete, plus tehnici esentiale, cu explicatii despre: - Cum sa faci o omleta - Cum sa faci o friptura la gratar - Cum sa gatesti si sa portionezi un curcan - Cum sa faci risotto - Cum sa faci supa de pui - Cum sa faci crème brûlée - Cum sa gatesti un homar la aburi - Cum sa faci gnocchi - Cum sa posezi un somon intreg - Cum sa faci sufleu de ciocolata - Cum sa legi o friptura - Cum sa faci sos bologn...
Editura 

LITERA

Tot ce-i bun - Retete usoare, delicioase, care te vor face sa te simti si sa arati grozav
-26%
"Am decis ca trebuie sa alcatuim aceasta carte nu doar pentru noi si cei dragi noua, ci pentru oricine se lupta cu dorinta de a gati mancare cu adevarat gustoasa, fara a compromite sanatatea familiei tale. Indiferent daca tii o dieta de detoxifiere, un regim de slabire bazat pe proteine slabe sau suferi de o alergie la gluten sau lactate - ori pur si simplu vrei sa mananci mai sanatos - , aceste retete si meniuri iti sau la indemana.Mai ales, retine ca nu conteaza ce anume vrei sa elimini din di...
Editura 

CURTEA VECHE

Plante medicinale pentru o viata sanatoasa - Rosemary Gladstar
Starea de bine poate fi cultivata cu ajutorul a 22 de plante medicinale care promoveaza vitalitatea si longevitatea. Cunoscuta autoare si specialista Rosemary Gladstar descrie beneficiile fiecarei plante medicinale si modul in care aceasta contribuie la sprijinirea unui stil de viata sanatos. Exista plante care sustin functia cardiaca, iti ajuta mintea si memoria, iti intaresc si alina sistemul nervos, activeaza metabolismul, ajuta oasele si articulatiile si iti imbunatatesc capacitatea de a fac...
Editura 

LITERA

Retete pentru orice anotimp - Gordon Ramsay
Aceasta carte intruchipeaza unul dintre principiile artei culinare a celebrului maestru bucatar britanic: intotdeauna, numai ingrediente proaspete! Fiecare capitol este dedicat unuia dintre cele patru anotimpuri si introduce ingredientele-cheie ale sezonului, in combinatii care le valorifica prospetimea si savoarea. Savureaza 100 de retete apetisante si inovatoare! „O celebrare sincera a darniciei naturii in fiecare anotimp, un ghid util pentru a afla ce este bun si cand.“ An...
Editura 

LITERA

APERITIVE CU LEGUME SI FRUCTE
Anul publicării: 2008 Pagini: 208 Format: 13*20
Editura 

EIKON

400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani ) - Editia a IV-a, revizuita
-30%
Cresteti mari si sanatosi!Un ghid complex si util privind alimentatia copiluluiVolumul „400 de retete culinare pentru copilul tau de la 0 la 3 ani” se axeaza pe alimentatia sanatoasa si corecta a copiilor de varsta mica si este rezultatul eforturilor multor medici si dieteticieni. Dr. Laurentiu Cernaianu a sintetizat informatiile, prezentandu-le intr-un mod accesibil. Lucrarea cuprinde:• Notiuni de gastronomie deosebit de utile in prevenirea si corectarea greselilor de nutritie,...
Editura 

ALL

Biblia bucatariei Vegan - Pat Crocker
-17%
Felurile de mancare prezentate sunt indraznete, inovative, proaspete, usoare si mai ales, delicioase. Ele nu reprezinta doar niste retete vechi readaptate la bucataria vegan si sunt retete originale care folosesc atat harurile miraculoase ale plantelor cat si gusturile divine ale acestora.Sunt usor de facut si atat de bune incat toata lumea careia ii place mancarea - si aici ii includem si pe cei care nu sunt vegetarieni sau vegani - sa va bucura de ele.Peste 250 de retete delicioase folosind pl...
Editura 

M.A.S.T.

Retete vegane fara foc. Editia a VI-a, revizuita si adaugita (Ligia Pop)
-35%
Cartea nu le este dedicata doar celor care vor sa elimine din hrana lor produsele de origine animala sau numai celor care intentioneaza sa pregateasca in totalitate meniuri vegane crude.De aceste retete se pot bucura toti cei care doresc un stil de alimentatie mai sanatos. Cartea de fata este o reeditare a bestsellerului aparut anterior in 2010 si 2012, cuprinzand 101 de retete.Chiar daca petrece mult timp impreuna cu bebelusul, Ligia Pop nu si-a uitat vechile pasiuni.In continuare, activeaza ca...
Editura 

CURTEA VECHE

Nucile si sanatatea - Intaresc sistemul imunitar. Asigura o digestie sanatoasa. Previn dementa
-22%
Cartea „Nucile si sanatatea” isi propune sa va familiarizeze cu cele mai importante zece soiuri de nuci folosite atat pentru proprietatile lor nutritive cat si in scop terapeutic. Succint sunt prezentate componentele sanatoase ale nucilor: proteine, acizi grasi esentiali, carbohidrati, minerale, vitamine, fibre alimentare, subliniindu-se beneficiile uimitoare pentru mentinerea sanatatii organismului.Rand pe rand sunt trecute in revista nucile obisnuite, pecan, cele de Macadamia, alun...
Editura 

CASA

Cele mai bune retete fara gluten, grau si lactate - Peste 100 de retete apetisante pentru intreaga familie
"Plina de retete usoare si delicioase pe care le va indragi intreaga familie." (Annabel Karmel)"O contributie superba la bucataria non-alergena - o carte mult asteptata." (Max Tomlinson, nutritionist)Nr. de pagini : 176Anul aparitiei : 2016
Editura 

LITERA

24 Prajituri rapide, delicioase si usor de preparat - Laura Adamache
-30%
„Retetele adunate in aceste carti sunt rapide si inedite, iar pentru a le prepara nu este nevoie de prea multa experienta. Cateva au fost incercate si apreciate de peste 200 000 de fani din intreaga lume, insa cele mai multe sunt noi, si fiecare dintre ele va ghideaza pas cu pas pentru a prepara delicatese ci care va puteti incanta familia si prietenii, dand totodata o nota proaspata meselor dumneavoastra.“Laura AdamacheNr. de pagini : 56Anul aparitiei : 2015...
Editura 

SIAN BOOKS

Bucate alese din lume culese
-10%
Multi dintre noi au ca pasiune calatoriile pe diverse meleaguri pentru a cunoaste culturi si civilizatii, mai mult sau mai putin indepartate de noi. In aceste calatorii,descoperim specificul local si degustam din preparatele traditionale ale acelor locuri.Amintirile cu care ne intoarcem sunt cele care ne vor insoti toata viata.Bucataria specifica este unul dintre ingredientele pline de culori si arome care imprima locului vizitat o savoare aparte.In aceasta carte,ne-am propus sa va aducem mai ap...
Editura 

LIDER

Conservarea carnii
-17%
Probabil ca atunci cand ai citit titlul cartii ti-a venit in minte carnea la garnita, nu-i asa? Ei bine, cartea aceasta este despre mult mai mult decat traditionala (si gustoasa) carne la garnita. Vei gasi in ea retete incredibil de gustoase recunoscute si apreciate in toata lumea. Vei putea prepara cele mai bune preparate traditionale germane (untura cu jumari, posuse, carne la galeata, umplutura de carnati in sange sau de ficat) sau frantuzesti (sillete, rilons, confits) urmand instructiunile ...
Editura 

M.A.S.T.

Gateste Peste in fel si chip. Nicio masa fara peste!
-10%
Fericirea vine si de la dieta! S-a constatat ca persoanele care consuma peste in cantitati mai mari au o viata mai lunga,sunt mai sanatoase si mai vioaie la minte. Cartea ofera gospodinelor numeroase retete,apetisante si usor de pregatit,avand la baza carnea de peste. Nu lipseste nici prezentarea celor mai uzuale condimente la preparatele cu peste. Sunt emunerate si zilele din calendarul ortodox in care se fac dezlegari la peste. De asemenea,puteti afla totul despre pesti(specii cunoscute si mai...
Editura 

LIDER

Bucatarie vegetariana - 100 de retete italiene usor de preparat (Editie cartonata)
-20%
Vegetalele si plantele aromatice, salbatice sau cultivate, legumele, cerealele, fructele si produsele padurii (ciuperci, trufe si chiar flori) toate aceste ingrediente sunt inima bucatariei italiene. Astazi, cand un numar tot mai mare de persoane se indreapta catre dietele vegetariene, aceasta carte devine indispensabila in bucatarie. 100 de retete minunate, savuroase si sanatoase.An aparitie: 2015Pagini: 160Marimi: 200 x 200Tip coperta: Cartonata
Bucatarie Italiana - 100 de retete usor de preparat (Editie cartonata)
Gastronomia italiana este renumita nu doar pentru produsele sale caracteristice (paste, legume, risotto, pizza, supe crema etc.), ci, mai ales, pentru savoarea si rafinamentul preparatelor care folosesc in mare parte numai ingrediente naturale. Retetele sunt prezentate de la aperitive, trecand prin felul intai si felul principal, pentru a ajunge apoi la salate, legume si deserturi.An aparitie: 2015Pagini: 160Marimi: 200 x 200Tip coperta: Cartonata