Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Ordoneaza
:
Toti autorii
Tip afisare:
Romanian Cookery. 40 traditional recipes
-25%
„Romanian Cookery“, publicata in limba engleza, isi propune sa familiarizeze strainii cu savoarea produselor bucatariei traditionale romanesti. Acest ghid ajuta turistul sa-si satisfaca curiozitatile culinare. In prezentarea fiecarei retete este cuprinsa si o scurta poveste privind originea sau istoricul, zona de apartenenta, eventuale influente etc. Toate retetele sunt insotite de imagini. Cartea poate fi un excelent cadou sau suvenir pentru turistii straini care viziteaza Romania...
PRP: 21,50 Lei  16,13 Lei Afla cand va reveni in stoc
in curs de reaprovizionare
Carte de bucate - Enciclopedie gastronomica
Sa mancam bine si sanatos Tot mestesugul vietii este hrana. Carnea este pentru corpul omenesc o otrava. Cine mananca carne multa, traieste putin. Un mare doctor englez a spus ca mancarurile de carne aduc intotdeauna racul in stomac, sau la mate. Carnea se mistuie greu si uneori ramane multa vreme in stomac si in mate, unde da nastere la rani, care pot sa invenineze, sa se faca din ele rac. De aceea doctorul recomanda mancaruri din zarzavaturi (legume). Indienii traiesc cel mai mult, pentru ...
Editura 

SEMNE

Tratamentul Bolilor Prin Legume, Fructe si Cereale
Prezentare: ?Tratamentul bolilor prin legume, fructe si cereale? este o carte care se adreseaza marelui public, dar si specialistilor. Este una dintre cele mai utile carti ce s-au scris, adresata celor dornici sa-si conserve sanatatea, cat si bolnavilor care urmeaza sa-si redobandeasca sanatatea. Din cuprins: - Prefata - Doctorul Jean Valnet - Prefata la editia a 8-a - Capitolul I - Introducere - Capitolul II - Privirea panoramica - Capitolul III - Vitaminele: Vitamina A, Complexul ...
Editura 

GARAMOND

Checuri dulci si sarate- 24 de retete delicioase si usor de preparat
-30%
Aparuta la Editura Sian Books, Checuri dulci si sarate. 24 de retete deliciose si usor de preparat face parte dintr-o serie de carti de gatit. Cu o grafica deosebita si planse de prezentare atractive, cartile aduc cititoarelor retete rapide si sanatoase. Cartea cuprinde 24 de retete de checuri dulci si sarate, usor de preparat – o gustare la indemana pentru familie si pentru musafiri.Numar pagini:56Anul aparitiei:2013
Editura 

SIAN BOOKS

Gratare si mese festive
-15%
In continuarea apreciatei sale serii gastronomice, autorul va propune 204 retete pentru ocazii speciale – gratare la iarba verde sau mese organizate intr-un alt cadru traditional sau mai protocolar. Veti afla care sunt „regulile de aur pentru realizarea unui bun gratar”, sosurile ideale care dau o aroma speciala gratarului si alte cateva secrete trecute cu grija de la o generatie la alta, pentru ca mancarurile traditionale pe care le servim celor dragi sa aiba gustul unic al bu...
Editura 

METEOR PRESS

PRP: 22,00 Lei  18,70 LeiAdauga in cos
In Stoc
Branzeturi pentru casa si piata
-18%
Daca esti un mic producator de branzeturi, sau doar un pasionat de aceste produse, atunci cartea de fata va fi o mina de aur. Contine 120 de retete diverse pentru prelucrarea laptelui de vaca, oaie sau de capra. Este bogata in sfaturi practice care pleaca de la depozitarea corecta a laptelui si merg pana la transformarea lui in produse deosebit de gustoase, in branzeturi de toate felurile.Desigur, nu trebuie sa aveti ambitii de mare producator de branza pentru a pune in practica si a incerca ret...
Editura 

M.A.S.T.

PRP: 22,00 Lei  18,04 LeiAdauga in cos
In Stoc
Mancare ca la mama acasa. Retete batranesti
Volumul pe care vi-l propunem, Mancare ca la mama acasa, cuprinde aproximativ 1000 de retete culese de la batranele din satele romanesti si regandite pentru a fi pe gustul tinerelor gospodine.Maria Cristea soimuEste absolventa a Facultatii de Filologie a Universitatii Bucuresti, autoare a mai multor carti de bucate, profesoara si publicista.Nr. de pagini : 270Anul aparitiei : 2017
Filozofia vinului
Vinul nu este un produs ca oricare altul, pe care il consumi si gata. In jurul lui graviteaza o adevarata cultura si mari sisteme de gandire. In Filosofia vinului, Massimo Donà, profesor de filosofie in Milano, nu se sfieste sa rescrie practic istoria filosofiei europene, din perspectiva relatiei cu licoarea bahica. De la sarbatorile dionisiace, trecand prin textele sacre ale crestinismului, prin filosofia medievala crestina, festivismul rabelaisian, rasionalismul britanic, Iluminismul...
Ca la mama acasa. Bucate traditionale evreiest
Cuprins: Partea I - Povestiri in jurul vetrei - Cuhnia de alta data - Vineri seara si sambata (Sabat) - Sarbatori Partea a II-a - Antreuri si gustari - Supe si borsuri - Preparate din peste - Preparate din pasare - Preparate din carne de vita - Garnituri - Preparate cu fasole uscata - Sosuri - Salate - Deserturi Partea a III-a - Reguli generale ale bucatariei caser - Caseritul carnii de vita - Caseritul carnii de pasare - Utilizarea de sabata a bucatariei - Utilizare...
Editura 

HASEFER

Steak de ton rosu sau fasole batuta - Sanda Nitescu
Am intrat in cartea Sandei Nitescu ca-ntr-un restaurant original, placut si intim. Am citit din ea asa cum se manca in timpuri mai destinse, in tihna, cu pofta si bucurie. Am auzit si o muzica discreta in carte, franturi de conversatie, rasete la o masa cu scriitori. Mi-a lasat un gust bun... In restaurantele Sandei Nitescu ai timp sa privesti in jur, sa visezi, sa evoci vechi carciumioare, sa dansezi, sa-ti amintesti cum iti gatea mama in copilarie, sa asculti povesti despre oameni si mancarur...
Editura 

HUMANITAS

Vitamine si minerale pentru sanatate si longevitate. Antioxidantii
Traducere de Mirela Papuc.Organismul nostru produce o serie de substante indispensabile bunei lui functionari. Dintre acestea, cele mai importante sint antioxidantii si radicalii liberi. Ce anume sint si ce rol joaca in mentinerea sanatatii sau in aparitia bolilor? De ce trebuie sa luam suplimente de antioxidanti, vitamine si minerale? Care este doza zilnica recomandata? Ce alimente contin acesti compusi esentiali pentru sanatate? Cartea raspunde la toate aceste intrebari, realizind o sinteza bi...
Editura 

POLIROM

Regimul fara colesterol
-20%
Cu ajutorul sfaturilor unui medic specialist, invatati sa faceti deosebirea intre colesterolul "rau" si redescoperiti bazele unui mod de viata sanatos. Luptati impotriva excesului de colesterol cu 135 de retete usoare si originale: somon cald cu sparanghel si papaia, carne de porc si carne de vanat, ciuperci gratinate cu vin de Madeira, curry cu legume, crema de banane cu inghetat.Fiecare reteta este insotita de continutul sau de colesterol, acizi grasi saturati, lipide,glucide. An de apari...
Editura 

AQUILA

PRP: 22,99 Lei  18,39 LeiAdauga in cos
Homo carnivorus. Impactul alimentatiei pe baza de carne
-15%
Cartea face o incursiune ampla in surprinzatoarea diversitate a comportamentelor alimentare ale lui Homo carnivorus in functie de perioade, tari, culturi. A manca este departe de a fi un gest anodin: aproape 30 de tone de hrana trec prin sistemul digestiv al unui om in cursul vietii. O dieta carnivora nu ramane fara consecinte. Datorita acestei lucrari, veti intelege mai bine nu numai impactul unui regim pe baza de carne asupra sanatatii, ci si consecintele lui reale asupra mediului inconjurat...
Editura 

METEOR PRESS

PRP: 23,00 Lei  19,55 LeiAdauga in cos
Mancari de post. Retete istorice
Am pornit proiectul RETETE ISTORICE cu gandul de a readuce la masa cat mai multor romani mangaierea strabunilor prin retete vechi de bucate. Toate felurile de mancare servite par complicate si scumpe intrucat sunt foarte gustoase, insa nu este asa. Ingredientele necesare le avem de cele mai multe ori la indemana si nu trebuie sa facem o lista lunga de cumparaturi sau nu trebuie sa renuntam la anumite retete pentru ca nu am gasit sa cumparam anumite ingrediente. Toate retetele sunt originale si ...
Editura 

EVANGHELISMOS

Totul despre alimentatia sanatoasa
-15%
Volumul se adreseaza tuturor celor interesati de o mai buna informare asupra problemelor si ciudateniilor alimentatiei, prin prezentarea ultimelor descoperiri stiintifice în scopul mentinerii unui regim alimentar echilibrat. Nr. pagini : 272 Format : 16 x 23 cm ISBN : 973-568-371 -7
Editura 

NICULESCU

Retete in stil italian - Peste 250 de retete
-10%
O carte de bucate incarcata de miresmele si aromele pamantului si de caldura soarelui.O cuprinzatoare selectie de retete emblematice pentru marea traditie gastronomica italiana si cele mai ispititoare contributii culinare regionale.Peste 250 de retete insotite de fotografii imbietoare si de o multime de sfaturi practice.
Editura 

PRO EDITURA

PRP: 23,50 Lei  21,15 Lei Afla cand va reveni in stoc
in curs de reaprovizionare
Retete pentru alimentatia copilului - Pranzuri si gustari
Peste 100 de retete simple, gustoase si sanatoase! Carbohidrati, proteine, grasimi, minerale, vitamine, enzime. Care sunt nutrimentele necesare copilului pentru a creste sanatos ? Metode de preparare a alimentelor care pastreaza cel mai bine caracteristicile nutritionale Cum sa stimulam pofta de mancare a copilului cu surprize delicioase si naturale ? Cum sa-l obisnuim cu diverse gusturi in perioada intarcarii? Numar pagini: 136 Anul aparitiei 2011...
Editura 

ALL

Ghid complet de combinatii alimentare sanatoase
Hrana de care avem nevoie este cea simpla, de exemplu oua, lapte, carne, peste, paste, fructe, legume, paine si ulei. In aceste produse, cu atat mai bine daca sunt biologice, putem gasi tot ce trebuie pentru dieta noastra, pentru o alimentatie completa si echilibrata. Trebuie sa invatam cateva reguli simple, de baza: cum sa consumam alimentele, cum sa introducem in organism cantitati corecte din toate substantele necesare, cum sa evitam combinatiile daunatoare, cum sa intelegem de ce anume ar...
Editura 

LITERA

Bucate romanesti recomandate (Format: 7x14)
-10%
Toate bunatatile strabunicii zac in caiete prafuite de retete, abandonate. Ca sa nu mai spun, cu jale mare, ca marea bucatarie taraneasca din Romania e inca nedescoperita! In aproape doua sute de ani de existenta moderna, s-au reusit (cu eforturi si sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a incercat sa afle ce era mai la indemana: cat de bine, de spectaculos si de divers mancam noi, romanii, de doua milenii. De fapt, intreaga Romanie e inca o ...
Editura 

PAIDEIA

PRP: 23,99 Lei  21,59 LeiAdauga in cos
Easter holiday and easter feast (Format: 7x14)
-10%
Toate bunatatile strabunicii zac in caiete prafuite de retete, abandonate. Ca sa nu mai spun, cu jale mare, ca marea bucatarie taraneasca din Romania e inca nedescoperita! In aproape doua sute de ani de existenta moderna, s-au reusit (cu eforturi si sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a incercat sa afle ce era mai la indemana: cat de bine, de spectaculos si de divers mancam noi, romanii, de doua milenii. De fapt, intreaga Romanie e inca o ta...
Editura 

PAIDEIA

PRP: 24,00 Lei  21,60 LeiAdauga in cos