Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Vinurile lumii. Istoria vinului. Soiuri de struguri. Tari producatoare. Vinuri de top
-25%
Regiuni Informatii complete despre fiecare regiune, despre soiurile, podgoriile, producatorii si vinurile lor.HartiFotografii, harti si ilustratii insotite de date privind preturile.VinuriRecomandari din partea unei echipe internationale de oenologi.ProducatoriDetalii despre tipurile de vinuri, arome, cele mai bune recolte si despre cine le produce.An aparitie: 2017Tip Coperta: CartonataISBN: 978-606-33-1812-2...
Editura 

LITERA

Sare, grasime, acid, caldura
-25%
”Simpla lectura a acestei carti te va ajuta sa devii un bucatar mai bun.“ Bon Appétit„Iata o carte despre ABC-ul bucatariei de pe urma careia vor avea de castigat atatia novici.“ The Atlantic„Aceasta carte minunata si accesibila nu doar ca te invata cum sa gatesti, ci surprinde modul in care ar trebui sa simti cand gatesti: plin de curiozitate, spontaneitate si bucurie. Samin este una dintre marile profesoare pe care le cunosc.“ —ALICE WATERS&bdqu...
Editura 

LITERA

Arta culinara a Sfantului Munte
-10%
Pelerinii ce au vizitat in ultimii ani Sfantul Munte Athos au vazut cu siguranta la pangarele manastirilor si schiturilor athonite cartea Parintelui Epifanie Mylopotamitul - ,,Arta culinara a Sfantului Munte\\", Ed. Synchronoi Orizontes, 2008. Lucrarea celebrului bucatar athonit, tiparita in conditii grafice deosebite, avea deja pe langa editia greceasca si o editie in engleza, in germana si chiar in rusa. Iata ca a aparut in sfarsit cartea si in limba romana. Pentru un bucatar athonit, marile s...
Editura 

SOPHIA

Bucate traditionale romanesti din Banat si Ardeal - Ilustrat cu imagini din satul traditional romanesc
Toate bunatatile strabunicii zac in caiete prafuite de retete, abandonate. Ca sa nu mai spun, cu jale mare, ca marea bucatarie taraneasca din Romania e inca nedescoperita! In aproape doua sute de ani de existenta moderna, s-au reusit (cu eforturi si sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a incercat sa afle ce era mai la indemana: cat de bine, de spectaculos si de divers mancam noi, romanii, de doua milenii. De fapt, intreaga Romanie e i...
Editura 

PAIDEIA

Martha Stewart - Cursuri de gatit. Manual complet pentru bucatarul de acasa
Manual de gatit pentru toti, de la incepatori la experti Peste 200 de retete, plus tehnici esentiale, cu explicatii despre: - Cum sa faci o omleta - Cum sa faci o friptura la gratar - Cum sa gatesti si sa portionezi un curcan - Cum sa faci risotto - Cum sa faci supa de pui - Cum sa faci crème brûlée - Cum sa gatesti un homar la aburi - Cum sa faci gnocchi - Cum sa posezi un somon intreg - Cum sa faci sufleu de ciocolata - Cum sa legi o friptura - Cum sa faci sos bologn...
Editura 

LITERA

MasterChef. Scoala de bucatari - Cutie cadou
Trucuri, tehnici si retete pentru a gati ca un maestru bucatar Cutie cadou cu 8 carti: Masterchef 1: Forme, ustensile si preparate de baza Masterchef 2: Modalitati de preparare. Cum preparati ouale Masterchef 3: Carne, pasare si vanat. Prepararea sosurilor Masterchef 4:Peste si fructe de mare Masterchef 5: Paste, cereale, legume uscate. Produse de la piata Masterchef 6: Deserturi. Tehnici si idei pentru ornare Masterchef 7: Aperitive si gustari Masterchef 8: Retete clasice intr-o noua prezentar...
Editura 

LITERA

Meniul perfect - 140.000 de combinatii pentru toate gusturile
O colectie fantastica, alcatuita din 52 de meniuri, cate unul pentru fiecare saptamana a anului, pe care le poti combina in fiecare zi, in 140 000 de feluri diferite. O modalitate de prezentare inteligenta si cu totul inedita, care iti va permite sa alegi si sa potrivesti retetele, astfel incat sa le ai pe toate in fata ochilor in timp ce gatesti. Cele 156 de retete, gustari, feluri principale si deserturi, insotite de peste 30 de garnituri si fonduri, iti ofera o selectie a celor mai fasc...
Editura 

LITERA

Tehnici culinare si ustensile de bucatarie
Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit. Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti si sa i...
Editura 

ALL

Vinurile lumii
Informatii complete despre fiecare regiune, despre soiurile, podgoriile, producatorii si vinurile lor. Fotografii, harti si ilustratii insotite de date privind preturile. Detalii despre tipurile de vinuri, arome, cele mai bune recolte si despre cine le produce. Recomandari din partea unei echipe internationale de oenologi. Coperta: brosata Format: 140 x 243 mm Numar pagini: 690 Data aparitie: mai 2010...
Editura 

LITERA

Arta completa a gatitului. 1000 de retete si tehnici
In aceasta carte veti gasi un ghid gastronomic complet care trateaza arta culinara, atat la modul general cat si in particular oferind acel savoir faire frantuzesc in bucatarie. Veti gasi aici numeroase retete care au nevoie de unul sau doua sfaturi pentru a ajunge la desavarsire. Nr. Pagini: 700 Format: 225x225 mm
Editura 

AQUILA

1000 de cocteiluri din intreaga lume
1000 de cocteiluri din întreaga lume este o antologie bogata a retetelor de cocteiluri. Peste 1200 de retete, dintre care 1000 sunt reprezentate si prin imagini color, prezinta detaliat prepararea si decorarea bauturilor. Clasicele Tom Collins, Screwdriver sau Mojito, precum si cele mai trasnite noutati cum ar fi Grape Adventure, Monte Rosa Freeze sau Drambuie Swizzle asteapta sa fie preparate de noi. Introducerea, care prezinta cu ajutorul explicatiilor si a imaginilor ingredientele...
Editura 

AQUILA

SECRETUL SUCCESULUI. CARTE DE BUCATE. Retete esentiale din gastronomia moderna
Modul de a gati a evoluat considerabil in ultimele decenii: putem gati din ce in ce mai usor, mai rapid, mai gustos si mai sanatos. Gasim in magazine si in piete orice fel de ingrediente, de calitate superioara, fie ele locale sau exotice. Cu putina rabdare, putem gati mancaruri dupa retete thailandeze, sud-americane, frantuzesti sau chinezesti, iar rezultatul obtinut poate fi atat de gustos, de parca totul a fost gatit de bucatari profesionisti. Acest volum cuprinzator, cu uluitoarea sa bog...
Editura 

CORINT

1000 de retete. Preparate rapide
Cartea 1000 de retete. Preparate rapide este o carte practica scrisa in special pentru cei care nu isi doresc sau nu au timp sa petreaca mai mult de 20 de minute in bucatarie. Cartea contine 1000 de retete usor de preparat si inventive, fiecare avand fotografia sa clara. Nr. pagini: 456 Format: 22,5 x 22.5
Editura 

AQUILA

Enciclopedie culinara. Ghid practic
De la aperitive la deserturi, cartea ofera o diversitate exceptionala de retete fiind adresata celor care vor sa gateasca pentru intreaga familie. Cartea este structurata în 12 capitole: • antreuri si gustari; • cartofi; • paste fainoase; • legume; • salate; • carne; • peste; • vanat; • pasare; • tocane; • mancaruri savuroase; • deserturi. Cuprinde o varietate larga de meniuri adecvate pentru mese atat neprotocolare,...
Editura 

ALL

1001 RETETE CULINARE.Ghid international de gastronomie
Un periplu gastronomic pe cele sapte continente, cu detalii savuroase despre tot ceea ce tine de arta culinara si nu numai... Mâncarea noastra de toate zilele este o necesitate, dar si o arta. Mâncarea e cultura în egala masura cu un spectacol sau cu o carte. Iar atunci când cartea este despre mâncare, e o întâlnire inedita, care nu trebuie ratata. 1001 de retete culinare e o ciocnire de culturi si civilizatii gastronomice. Ea se rasfoieste si se gateste...
Editura 

LITERA

Mancare & Savoare
O problema a lumii contemporane o constituie modul in care ne alimentam si calitatea hranei la care recurgem. Avem tot mai putin timp la dispozitie pentru a pregati mancaruri gatite ca odinioara, la mama acasa si, adeseori e nevoie de talent de adevarat magician ca sa ii multumim pe toti cei din familie. Solutia - afirma autoarele germane ale acestei deosebite carti de bucate - se afla la indemana tuturor gospodinelor de pretutindeni. In primul rand, idea ca doar femeia este cea care trebuie sa ...
Editura 

MLADINSKA