Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Alimentele biologice umane, volumul 1. Alimente specifice si nedenaturate si studiul critic al sistemelor alimentare
Biologul P. V. Marchesseau ne arata in cartea Alimentele biologice umane I si II ca: „Eroarea chimistilor este ca ei studiaza doar compozitia alimentelor, fara sa se ocupe de posibilitatile metabolice ale corpului care le primeste.”Autorul afirma ca fiecare fiinta are hrana lui specifica, pe care trebuie sa o consume ca sa fie sanatos si longeviv.Vedem ca, mancand de toate, „omul a devenit animalul viu cel mai prost hranit de pe planeta, cu alimente (otravuri lente) anti-specif...
Editura 

SENS

25,00 Lei Afla cand va reveni in stoc
in curs de reaprovizionare
Alimentele biologice umane, volumul 2. Glucidele, protidele si lipidele care ne sunt permise si ce probleme pun acestea
„Gratie focului, am reusit sa facem „mancabile” alimente care, in mod normal, nu ne erau destinate. Aceste alimente anti-specifice si denaturate, care sunt cerealele si carnurile animale, sunt otravuri lente pentru noi, ele ne perturba metabolismul si ne viciaza umorile……Adversarul nostru cel mai de temut a fost si ramane omnivorismul omenesc, falsa teorie stiintifica, inventata in intregime pentru a servi anumite interese economice si a impinge constiintele in er...
Editura 

SENS

25,00 Lei Afla cand va reveni in stoc
in curs de reaprovizionare