Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Totul despre cafeau mea
Lucrarea este o adevarata expeditie in universul cafelei, cuprinzand o parte documentaristica, deosebit de interesanta si instructiva, urmata de o sectiune oculta ce inmanuncheaza practicile ghicitului in cafea si in bobi de cafea. Finalul cartii il constituie o sectiune, destul de consistenta, ce insumeaza spectaculoase retete culinare pe baza de cafea. Fara indoiala, prin tematica ei, dar si prin continut (de la chimia cafelei si pana la savuroasa cafea la nisip) lucrarea „Totul despre c...
Editura 

CALIN

Bucatarie englezeasca,  irlandeza, galeza, scotiana
Super-alimentele si viata sexuala, Super-alimente pentru minte buna si suflet senin, Horoscopul culinar. citeste mai mult... O carte mai mult decat interesanta deoarece ne face cunostinta cu o bucatarie considerata modesta. Consultand aceasta carte, cititorul va descoperi un univers culinar deosebit de sanatos, de frust, bazat pe simt practic si eficienta. Remarcabile sunt, desigur, cele 33 de retete din vremea reginei Victoria (secolul al XIX-lea). Retetele din vremea reginei Victoria impresio...
Editura 

CALIN

Bucate arabe
O bucatarie exotica, fara-ndoiala, cu materie prima binecunoscuta si accesibila noua: orez, pui, salate, nuci, alune, untdelemn, faina. Mancaruri ca-n povestile din 1001 Nopti, scrie ademenitor in chenarul mare pe ultima coperta a cartii. Ceea ce este perfect adevarat, daca citim lista retetelor culinare apetisante, provenite de la maestrii bucatari din Cairo, Baghdad, Beirut, Tunis, Casablanca, Alger sau Amman si publicate in aceasta lucrare semnata de profesorul univ. dr. George Grigore...
Editura 

CALIN