Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Retetele mele scrise, copiate, adunate de .....
-25%
O carte-jurnal care se adresează celor cărora le place să încerce rețete noi, moderne sau dimpotrivă tradiționale. Cartea este structurată pe capitole: aperitive, supe și ciorbe, feluri principale și deserturi. Fiecare capitol are o rețetă propusă, dar și multe pagini liniate care așteaptă să fie completate cu rețete fabuloase culese, copiate, auzite de la cunoscători sau pur și simplu adaptate de posesoarea (sau de ce nu, posesorul) acestui „jurnal gastronomic&rdq...
Editura 

CASA

PRP: 29,90 Lei  22,43 LeiAdauga in cos
In Stoc
Cei mai buni hamburgeri - Retete clasice, vegetariene si vegane (Iris Ottinger)
-25%
Cartea prezinta evolutia cunoscutei si indragitei chiftele, de la varianta sa cea mai simpla - chiftea servita intr-o chifla taiata in doua - pana la sofisticatii hamburgeri cu gorgonzola, seitan sau langustine. Datorita acestor ingrediente, simpla chifla umpluta cu o chiftea de carne tocata, vedeta tuturor fast-food-urilor, se transforma intr-un adevarat festin culinar. Facem cunostinta cu variantele de hamburgeri pentru vegetarieni sau vegani, iar din retetele prezentate capatam informatii det...
Editura 

CASA

PRP: 44,90 Lei  33,68 LeiAdauga in cos
In Stoc
Producerea palincii si a lichiorului in gospodarie
-25%
Palinca este o bautura alcoolica obtinuta exclusiv prin fermentarea si distilarea unor fructe carnoase sau a unui amestec de fructe. In aceasta carte se prezinta modul de obtinere a palincii in gospodarie, cititorii fiind indrumati, pas cu pas, cum sa urmeze etapele procesului tehnologic care vor transforma fructele in apreciata palinca si in lichioruri apetisante. Primul pas pentru obtinerea unei palinci de calitate este alegerea materiei prime; astfel, pentru inceput sunt prezentate conditiile...
Editura 

CASA

PRP: 38,44 Lei  28,83 LeiAdauga in cos
In Stoc
Cuptoare de paine si pizza cu retete incluse
-25%
De sute de ani, coacerea painii face parte din viata noastra de zi cu zi, iar in ultima vreme coacerea pizzei a devenit o activitatea din ce in ce mai raspandita.Cartea prezinta etapele construirii diferitelor modele de cuptoare pentru paine si pizza, precum si tehnicile de coacere corespunzatoare.Pe langa cuptoarele de paine pentru familie sunt incluse prezentari de cuptoare cu capacitate de patru pizza si unele cuptoare mai mari, pentru restaurante.Insa un cuptor nu inseamna nimic fara retetel...
Editura 

CASA

PRP: 38,44 Lei  28,83 LeiAdauga in cos
In Stoc
Nucul. Proprietati si retete cu nuci - Camara bunicii 4
-25%
Cartea, Nucul proprietati si retete, urmareste sa ofere cititorilor cateva date esentiale despre regele pomilor fructiferi , cum este denumit, pe buna dreptate, acest impozant arbore, prezent in numeroase zone ale tarii noastre. Sunt enumerate cele mai cunoscute soiuri romanesti, facandu-se referiri la caracteristicele esentiale ale acestora (aspectul si greutatea fructelor, perioada de rodire etc.). Pe langa nucile obisnuite, in carte se vorbeste si despre asa-numitele nuci false , cunoscute si...
Editura 

CASA

PRP: 39,92 Lei  29,94 LeiAdauga in cos
Mierea - Proprietati si utilizari
-25%
Usor digerabila, gustoasa si sanatoasa, bogata in proprietati curative, mierea este redescoperita in prezent ca aliment complex si ca intensitate a gustului. Ea este consumata de cei care apreciaza alimentele simple si autentice, dar si de cei care au nevoie de diete speciale.In aceasta carte sunt prezentate varietatile de miere, cu precadere cele mediteraneene din Italia, dar si sortimentele romanesti cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt rezervate utilizarii mierii in bucatarie si in cosm...
Editura 

CASA

PRP: 38,44 Lei  28,83 LeiAdauga in cos
Produse din lapte preparate in bucatarie
-22%
Cartea prezinta, pas cu pas, producerea in propria bucatarie a alimentelor care au ca materie prima laptele. Scopul celor doua autoare, ele insele bucatarese incercate, este de a-i invata pe oameni „sa simta adevaratul gust al alimentelor” pe care, datorita cresterii numarului de produse gata preparate cu gust identic, se pare ca l-au uitat.Cititorii sunt indemnati ca pe baza retetelor prezentate sa prepare fara aditivii atat de daunatori sanatatii, produse delicioase pe baza de lapt...
Editura 

CASA

Nucile si sanatatea - Intaresc sistemul imunitar. Asigura o digestie sanatoasa. Previn dementa
-22%
Cartea „Nucile si sanatatea” isi propune sa va familiarizeze cu cele mai importante zece soiuri de nuci folosite atat pentru proprietatile lor nutritive cat si in scop terapeutic. Succint sunt prezentate componentele sanatoase ale nucilor: proteine, acizi grasi esentiali, carbohidrati, minerale, vitamine, fibre alimentare, subliniindu-se beneficiile uimitoare pentru mentinerea sanatatii organismului.Rand pe rand sunt trecute in revista nucile obisnuite, pecan, cele de Macadamia, alun...
Editura 

CASA