Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Banchet frantuzit la Jaristea Locanta
Faptul ca bucataria din Franta este cea mai rafinata din lume e deja un loc comun. La urma urmei, francezii sunt cei care au inventat si au dus la maxima savoare conceptul de haute cuisine. Aurora Nicolau a cules povestile marilor retete frantuzesti, ale marilor bucatari (chefs) si ale marilor gurmanzi din istoria Hexagonului si le-a adunat intr-o carte bogat „impanata“ vizual cu antichitati din propria colectie si „asezonata“ cu reproduceri ale unor meniuri frantuzesti v...
Editura 

CARUSEL

69,90 LeiAdauga in cos
Bautura noastra cea de toate zilele
Cartile care compun aceasta colectie – Despre bautura. Bautura noastra cea de toate zilele (volum de la care am imprumutat titlul cartii de fata) si Ce-ti mai face paharul – au fost scrise de Kingsley Amis intre 1971 si 1984, o perioada prolifica, in care au vazut lumina tiparului alte opt carti, precum si o serie de reeditari. Cele doua titluri reprezinta munca unui om al carui interes pentru alcool transcende in chip evident zona preocuparilor ocazionale. Intr-adevar, Amis a fost u...
Editura 

CARUSEL

69,90 LeiAdauga in cos
Dictatura gastronomica. 1501 feluri de mancare
Considerata de Pastorel Teodoreanu „un monument gastronomic”, Dictatura Gastronomica. 1501 feluri de mancari este o spectaculoasa monografie culinara a Romaniei interbelice, care contine retete culese, incercate si redactate de Constantin Bacalbasa. Editia de fata pastreaza stilul incofundabil al autorului, imbogatind parfumul de epoca al cartii prin ilustratii menite sa va binedispuna si sa va introduca in atmosfera boema a Micului Paris interbelic. Actualitatea celor mai multe dint...
Editura 

CARUSEL

69,90 LeiAdauga in cos