Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

Bamele
-20%
Valoarea alimentare a capsulelor de bame este data de continutul echilibrat in constituenti biochimici:apa - 89%substante organice (proteine, grasimi, glucide) - 10,3 g/100 g s.p.substante minerale (calciu, fier, fosfor, sodiu si potasiu) - 395,6 mg/100 g s.p.vitamine (A, B1, B2, C, PP si acid nicotinic) - 188,38 mg/100 g s.p.
Editura 

LUCMAN

PRP: 4,50 Lei  3,60 LeiAdauga in cos
In Stoc
Mancaruri si preparate de post
-20%
Pentru ce postim Postul nu este inlocuirea mancarii de dulce (de frupt) cu mancarea de post, ci este lipsirea cu totul de mancare si bautura, pe timp mai lung sau mai scurt. Postind, in felul aratat, ne departam mai cu deadinsul de cele lumesti, pentru a starui mai usor si mai prelung in cele duhovnicesti. Posteau si atunci cand tara le era izbira de vreo nenorocire. Posteau cand intreprin-deau ceva. Posteau pentru ca Dumnezeu sa le vina in ajutor cu harul Sau. In Legea Noua: Domnul si Mantu...
Editura 

LUCMAN

PRP: 19,00 Lei  15,20 Lei Afla cand va reveni in stoc
in curs de reaprovizionare
Salatele noastre de toate zilele
Salatele nu pot constitui niciodata erori nutritionale. Usoare, ele mustesc de minerale, vitamine si nutrimente indispensabile. Se pot asocia cu toate alimentele si se adapteaza tuturor gusturilor. Indiferent ca afara e frig sau cald, nu exista anotimp in care salatele sa nu fie binevenite. A reusi o salata inseamna a gasi un bun amestec intre savoare si constiinta ingredientelor, fara a uita culorile, pentru ca placerea ochilor se situeaza totdeauna inaintea papilelor. Iar adeptii sobrietatii ...
Editura 

LUCMAN

Retete culinare si conserve cu ciuperci
Ciuperci cu sos de lamaie Supa de zbarciogi Carne cu ciuperci Ciuperci pe friganele Pui cu ciuperci Ciuperci cu lapte prins Crap cu ciuperci Drob de ciuperci Limba cu ciuperci Pizza cu ciuperci Zacusca cu ciuperci Autor: DR. ING. IOANA TUDOR Editura: LUCMAN Anul aparitiei: 2004 Pagini continute: 208 Dimensiuni: 13/20
Editura 

LUCMAN

Pesti,crustacee si fructe de mare
- Retete culinare originale - Autor: FRANCOIS LOTTE Editura: LUCMAN Anul aparitiei: 2003 Pagini continute: 239 Dimensiuni: 13/20
Editura 

LUCMAN

Foloasele mierii
Foarte interesat de tot ceea ce are legatura cu natura, Peter Akun s-a concentrat aici cu toata seriozitatea asupra mierii si multiplelor sale utilizari in bucatarie si gospodarie. Cele 200 de retete pe baza de miere sau hidromel va vor ajuta sa exploatati la maximum mierea, aliment sanatos si binefacator. La aceste retele, mereu agreabile si adesea insolite, autoarea adauga indicatii si sfaturi practice care va vor face sa descoperiti toate avantajele pe care le puteti obtine, in gospodarie, di...
Editura 

LUCMAN