Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Carti in categoria Gastronomie

250 de retete din arta culinara chinezeasca
Arta culinara chinezeasca este renumita in intreaga lume. Ea a parcurs mii de ani de rafinament si perfectionare, de la mancarea gatita pe pietre fierbinti pana la mancarurile sofisticate care se serveau la Curtile Imparatesti. In timpul Dinastiei Tang (618-907), arta culinara chinezeasca, ca si celelalte arte, a cunosut o mare inflorire. Nu numai culoarea, aroma si gustul erau importante, dar si forma de prezentare a bucatelor au devenit elemente esentiale in arta culinara. Bucataria chinezea...
Editura 

ALLFA

Alimente si preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala
-25%
Dictionarul explicativ cuprinde 1690 articole/cuvinte-cheie reprezentand denumirile uzuale si cele comerciale ale principalelor alimente folosite si comercializate in Romania (carne si produse de carne, peste, vanat, lapte si produse lactate, cereale si grupe de cereale, legume autohtone si de import, condimente si mirodenii, plante aromate, cafea si ceai, fructe autohtone si exotice), moduri de preparare ale alimentelor (<verbele bucatariei>), precum si preparate culinare (din bucatar...
Editura 

ALLFA

PRP: 29,90 Lei  22,43 LeiAdauga in cos
Cocktailuri. Cunoasterea, recunoasterea si prepararea celor mai importante cocktailuri, de la cele clasice la cele noi
Sa amestecam lucrurile! De data asta... cu gust si masura! Veche de cand lumea (inca din antichitate, romanii, rafinati petrecareti, si-au incercat imaginatia, invartind prin vinurile aduse din toate colturile imperiului la opulentele lor banchete felurite arome si esente, pentru ca secole mai tarziu, ambitiosii alchimisti medievali, aflati in cautarea elixirului vietii eterne, sa incerce sa se ajute adaugand in retortele lor diverse bauturi alcoolice, urmati, si acestia, de curtenii Renaste...
Editura 

ALLFA

Condimente
Tot ce doriti sa stiti despre condimente!Diversele lor arome si intrebuintariInformatii despre ingrediente, efecte si moduri de utilizareFolosirea lor ca produse medicinale, recomandate pentru diferite afectiuniMulte retete simple si delicioaseOrigini, istoric si informatii fascinante Condimentele ne imbogatesc mancarea si viata.Cum ar fi un burger fara piper, o pizza fara oregano, piureul fara nucsoara sau gemul de prune fara scortisoara? Ar fi fade, niste mancaruri fara gust. Condimentele sunt...
Editura 

ALLFA

Ceai, cafea, cacao. Istorie, beneficii, retete
Cartea cuprinde un istoric al ceaiului si al cafelei. Se vorbeste despre ariile de raspandire a ceaiului, cafelei, a arborelui de cacao, despre tipurile si sortimentele de ceai, cafea. Sunt prezentate retete cu ceai, cafea si povesti despre casele celebre de ciocolata. Despre ceai: - istoria ceaiului in India, China, apoi Europa; - fazele prin care trece ceaiul: cultivare, recoltare, zvantare, fermentare, uscare; - sortimente de ceaiuri. Despre cafea: - istoria cafelei; ...
Editura 

ALLFA