BLACK FRIDAY WEEKEND

Conservarea carnii - Sievers, Gerd Wolfgang

Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung

In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Luni, 25.11 - Marți, 26.11
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10.00 Lei

Ajunge: Marți, 26.11 - Miercuri, 27.11
In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

Ajunge: Luni, 25.11 - Marți, 26.11
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 13.90 Lei

Ajunge: Luni, 25.11 - Marți, 26.11
Apreciere: 3.5/7 (4 voturi)
Editura: M.A.S.T.
Status: Epuizat

Cartea face parte din campania

Black Friday Weekend - Transport 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 59 de lei

Campania este valabila in perioada 22/11/2024 - 24/11/2024 in limita stocului disponibil. Vezi alte carti din campanie

Descriere - Conservarea carnii

Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung

Probabil ca atunci cand ai citit titlul cartii ti-a venit in minte carnea la garnita, nu-i asa? Ei bine, cartea aceasta este despre mult mai mult decat traditionala (si gustoasa) carne la garnita. Vei gasi in ea retete incredibil de gustoase recunoscute si apreciate in toata lumea. Vei putea prepara cele mai bune preparate traditionale germane (untura cu jumari, posuse, carne la galeata, umplutura de carnati in sange sau de ficat) sau frantuzesti (sillete, rilons, confits) urmand instructiunile exacte din carte. Si nu vorbim aici doar de retete, ci si de sfaturi practice despre ingrediente, instrumentele si recipientele necesare.

Pe langa aceste aspecte, vei gasi si informatii despre cum poti pregati aceste preparate pentru comercializare, cu date clare privind ambalajul si depozitarea.

Cuprins :

- Informatii teoretice fundamentale
- galeata cu untura, untura de porc si jumari, rilons, carne tocata
- confits si enchaud din porc, gasca, rata, iepure, gaina
- rillette, pottsuse si cu untura, carne din porc, iepure, gaina
- „Le Pate” si alte pasete din ficat, dar si din vanat
- umplutura de carnati la borcan, carnati din ficat, in sange si Mettwurst
- produse de carmangerie la borcan si paste rafinate: Bratwurst in borcan, Jausen-Fleisch
- comed beef, salat beef, pressed beef
- aspic, piftie, carne cu sos marinat

 

Nr. de pagini: 200
Anul aparitiei: 2015

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Timpul maxim de procesare al acestei carti este de 4 zile. Estimarea este exprimata in zile lucratoare si se refera la timpul maxim de aprovizionare si expediere.
Titlurile de curand epuizate sau cele aflate in curs de reeditare nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Vezi alte cărți scrise de Sievers, gerd wolfgang

În stoc
Carnea uscata

Carnea uscata

Gerd Wolfgang Sievers

M.A.S.T.

PRP: 25,00 Lei (-18%) 20,50 Lei
Vă rugăm să aşteptaţi, se încarcă datele ...

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.