Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

CIDRUL, vin de pere, rachiu si calvados - Moinel, Francois

Editura M.A.S.T.

-2.43 Lei
CIDRUL, vin de pere, rachiu si calvados

CIDRUL, vin de pere, rachiu si calvados

Apreciere: 2.7/7 (7 voturi)
Editura: M.A.S.T.
Status: In curs de reaprovizionare
Timp confirmare stoc: 1 - 4 zile lucratoare

Reducere clienti premium -5% EXTRA REDUCERE PENTRU CLIENTII PREMIUM

Daca esti client PREMIUM, beneficiezi de 5% extra reducere la acest produs folosind voucherul activ din contul tau.

PRET CLIENT PREMIUM: XX,XX LEI

Afla cum poti deveni client PREMIUM.


PRP:13,50 LeiAcesta este pretul recomandat de producator/ pretul de coperta. Pretul de vanzare este afisat mai jos
11,07 Lei
Diferența: 2.43 Lei

Descriere Specificatii

Descriere - CIDRUL, vin de pere, rachiu si calvados

CIDRUL,vin de pere,rachiu si calvados.
Pentru consumul personal,transformati merele in cidru,perele in vin de pere iar apoi transformati-le pe acestea in aperitiv Pommeau,in rachiu,in Calvados sau in aperitive speciale. Autorul, va ofera tot ce aveti nevoie pentru preparare si,in plus,o suma de sfaturi economice necesare mai ales celor care se gandesc sa comercializeze o parte din produse.

Limbajul lejer se adreseaza atat profesionistilor cat si amatorilor….


CUPRINS:

CAPITOLUL 1. Panorama produselor cidricole
A fost odata...marul
A fost odata para
CIDRUL
O scurta istorie a cidrului
Cateva definitii
VIN DE PERE
TUICA Sl CALVADOS
Tuica din cidru sau din vin de pere
Aperitivul pe baza de cidru sau vin de pere si Pommeau
Aperitivele pe baza de cidru sau de vin de pere
OTETUL DIN CIDRU SAU DIN RACHIU
ALTE PRODUSE DERIVATE DIN MERE, PERE, CIDRU SAU VIN DE PERE

CAPITOLUL 2. Piata produselor cidricole
ORGANIZAREA FILIEREI CIDRICOLE
PRODUCTIA DE MERE PENTRU CIDRU
PIATA DE CIDRU
Productia
Consumatorii
Cidrul si anotimpurile
Distributia
Categoriile si modul de ambalare
PIATA DE VIN DE PERE
PIATA DE POMMEAU
PIATA DE CALVADOS
PIATA OTETULUI DIN CIDRU

CAPITOLUL 3. Munca in livada
INFIINTAREA UNEI LIVEZI
CE TIP DE LIVADA SA ALEGEM ?
Alegerea soiurilor
Plantarea

INTRETINEREA LIVEZII
Ingrasamantul
Plivirea
Taierea
Rarirea
Supra-altoirea
Bolile si parazitii
Recoltarea

CAPITOLUL 4. Munca din crama
STOCARE Sl PREGATIRE
Stocarea merelor
Inventarul
Pregatirea locului si a materialului
Instrumentele de analiza
FABRICAREA CIDRULUI
Spalarea merelor
Strivirea sau tocarea merelor
Fierberea
Presarea
Deburbarea
Pritocirea de limpezire
Analiza mustului
Fermentarea
Imbutelierea
Respectarea calitatii

ELABORAREA VINULUI DIN PERE
ELABORAREA BAUTURII POMMEAU Sl A APERITIVELOR PE BAZA DE CIDRU
FABRICAREA RACHIULUI DIN CIDRU Sl A BAUTURILOR CALVADOS...
ELABORAREA SUCULUI DE MERE
ELABORAREA OTETULUI
REGLEMENTAREA COMERCIALA
Criteriile reglementare
Etichetarea
Actele comerciale
Vizite si degustari la ferma
Semnalarea
Vanzarea pe piata

CAPITOLUL 5. Conducerea unui proiect si masurarea rentabilitatii
CARE ESTE PROBLEMA VOASTRA?
TREBUIE SA DEFINIM OBIECTIVELE
CUM GANDIM Sl EVALUAM SOLUTIILE
Cum ne informam si ne formam
Cunoasterea pietei
Conceptia activitatii cidricole

ALEGEREA CELEI MAI BUNE STRUCTURI
RESPECTAREA, CONTROLUL Sl ADAPTAREA
Marja bruta a unei sticle de cidru de ferma

In loc de incheiere

Nr. de pagini : 160
Anul aparitiei:2012


Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura M.A.S.T.

Editura MAST. Vezi oferta de carti de la editura MAST pe LibrariaOnline.ro