Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Daca esti client PREMIUM, beneficiezi de 5% extra reducere la acest produs folosind voucherul activ din contul tau.
PRET CLIENT PREMIUM: XX,XX LEI Arata pret
Afla cum poti deveni client PREMIUM.
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul "Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.O dieta care exclude carnea si pestele nu este un simplu capriciu modern. Este un stil de viata bine stabilit in lumea intreaga. Exista retete italienesti care dateaza din timpuri stravechi, sintetizand deseori specificul diferitelor bucatarii regionale si reflectand insasi esenta asa-zisei diete mediteraneene. Se estimeaza ca numarul persoanelor care vor opta pentru o dieta lipsita de produse animale va creste considerabil in anii urmatori, din motive de sanatate, umanitare sau ecologice. Bucataria italiana, una dintre cele mai iubite din lume, poate castiga si mai multa apreciere datorita "inimii sale verzi”.Nr. de pagini : 96Anul aparitiei : 2016
Categorie: Practice si timp liber » Sfaturi practice » Gastronomie
Autor: ***