Targ de Craciun LibrariaOnline.ro

Focul tacut - Shilpa Dr. Ravella

Legatura dintre inflamatie, boli si dieta

In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Luni, 23.12 - Marți, 24.12
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10.00 Lei

Ajunge: Luni, 23.12 - Marți, 24.12
In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

Ajunge: Luni, 23.12 - Marți, 24.12
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 13.90 Lei

Ajunge: Luni, 23.12 - Marți, 24.12
In Tara - ridicare din Pachetomat

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Marți, 24.12 - Miercuri, 25.12
In Tara - livrare la usa

Cost livrare: 13.90 Lei

Ajunge: Marți, 24.12 - Miercuri, 25.12
In Tara - ridicare din EasyBox

Cost livrare: 13.90 Lei

Ajunge: Luni, 23.12 - Marți, 24.12
In Tara - livrare la usa

Cost livrare: 13.9 Lei

Ajunge: Marți, 24.12 - Miercuri, 25.12
In Extern - livrare rapida la usa

Cost livrare:

Ajunge: Miercuri, 25.12 - Joi, 26.12
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Editura: LIFESTYLE
Status: În stoc

Timp procesare: 1 zi lucratoare

PRP:59,00 Lei
41,30 Lei
Diferența: 17.7 Lei ( -30% )

Descriere - Focul tacut

Legatura dintre inflamatie, boli si dieta

Legatura dintre inflamatie, boli si dieta

O captivanta investigare a inflamatiei – forta ascunsa aflata la radacina tuturor bolilor moderne – precum si a modului in care putem sa o prevenim, sa o tratam sau chiar sa ii neutralizam efectele.

Inflamatia este raspunsul ancestral al organismului la cele mai mari amenintari, prima sa linie de aparare impotriva ranilor si agentilor patogeni straini. Insa amenintarile cu care ne confruntam in prezent s-au schimbat, iar cercetarile stiintifice recente ne arata modul in care inflamatia se poate intoarce si impotriva noastra, mocnind in spatele principalilor inamici care ne ucid in ziua de azi: de la boli cardiovasculare si cancer la depresie, imbatranire si afectiuni autoimune misterioase.

In Focul tacut, dr. Shilpa Ravella investigheaza rolul din ce in ce mai important al inflamatiei ascunse ca sursa comuna a bolilor moderne – precum si modalitatile prin care o putem controla. Ii intalnim in carte pe revolutionarul patolog german Rudolf Virchow, care a pus bazele stiintei moderne a inflamatiei, pe excentricul zoolog rus Ilia Mecinikov, care a descoperit una dintre celulele esentiale ale sistemului nostru imunitar, precum si pe cercetatorii pasionati ai zilelor noastre, care imping permanent limitele stiintei medicale si nutritionale. Cu ajutorul unor fascinante studii de caz, dr. Ravella ne dezvaluie modurile in care ne putem reinventa relatia cu mancarea si cu microbiomul, spre beneficiul propriei noastre sanatati, dar si al sanatatii planetei.

Realizand o sinteza a istoriei medicinei, a cercetarilor revolutionare si a practicii clinice inovatoare, dr. Ravella considera ca inflamatia poate fi fundatia unei teorii atotcuprinzatoare asupra bolilor. O adevarata schimbare de paradigma in intelegerea unuia dintre cele mai misterioase si mai discutate subiecte in medicina si nutritie, aceasta carte ne invata cum sa traim mai mult si mai bine.

„Este esential pentru sanatatea noastra sa intelegem cum sa prevenim bolile inflamatorii. Dr. Shilpa Ravella trateaza acest subiect intr-o maniera accesibila si antrenanta, impletind aspecte stiintifice de ultima ora cu o interesanta perspectiva istorica.” – Justin Sonnenburg, coautor al cartii The Good Gut

„Inflamatia este o sabie cu doua taisuri, care vindeca si distruge. Ti-a salvat deja viata, dar cu mare probabilitate va contribui la terminarea ei…” %u2015 Dr. Martin J. Blaser, autorul cartii Missing Microbes

„Microbiomul intestinal, care contine miliarde de microorganisme, a ajuns in atentia oamenilor de stiinta la inceputul secolului XXI. Acum, microorganismele sunt considerate simbioti esentiali pentru sanatatea unui individ, nu doar agenti patogeni responsabili de declansarea bolilor. Microorganismele de la nivelul intestinului joaca un rol esential in functionarea sistemului imunitar si in inflamatie.” – Dr. Shilpa Ravella – Focul tacut

Shilpa Ravella este medic gastroenterolog specializat in nutritie, cu experienta in domeniul transplantului, si asistent universitar la Centrul Medical al Universitatii Columbia. Articolele ei au aparut in publicatii precum The Atlantic, New York Magazine, Slate, Discover si USA Today, printre altele. A fost invitata in calitate de expert la emisiunea Good Morning America a postului de televiziune ABC, iar revistele Forbes, Cosmopolitan, Food and Wine, Glamour si Women''s Health au publicat interviuri cu ea. Conferinta ei TED-Ed, „How the Food You Eat Affects Your Gut” are peste cinci milioane de vizualizari.

Nr. pagini: 496

Format: 13x20

Anul aparitiei: 2023

Autor: Dr. Ravella, Shilpa

Editura: Lifestyle

ISBN: 9786067893946

Livrarea se face din stoc, in 24-48 ore, din depozitul de carte LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri. Transportul este gratuit pentru orice comanda de minim 119 lei cu livrare in reteaua de Pachetomate Posta Panduri, minim 199 lei cu livrare in Easybox oriunde in tara, minim 149 lei cu livrare prin curier in Bucuresti si minim 199 lei pentru livrarea prin curier, in tara.

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Timpul maxim de procesare al acestei carti este de 10 zile. Estimarea este exprimata in zile lucratoare si se refera la timpul maxim de aprovizionare si expediere.
Titlurile de curand epuizate sau cele aflate in curs de reeditare nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Vă rugăm să aşteptaţi, se încarcă datele ...

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.