Instrumentele titanilor - Timothy Ferriss

Tacticile, rutinele si obiceiurile miliardarilor, figurilor publice si artistilor de talie mondiala

In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Duminică, 26.01 - Luni, 27.01
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10.00 Lei

Ajunge: Luni, 27.01 - Marți, 28.01
In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

Ajunge: Luni, 27.01 - Marți, 28.01
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 13.90 Lei

Ajunge: Luni, 27.01 - Marți, 28.01
In Tara - ridicare din Pachetomat

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Luni, 27.01 - Marți, 28.01
In Tara - livrare la usa

Cost livrare: Gratuit

Ajunge: Marți, 28.01 - Miercuri, 29.01
In Tara - ridicare din EasyBox

Cost livrare: 13.90 Lei

Ajunge: Luni, 27.01 - Marți, 28.01
In Tara - livrare la usa

Cost livrare: 13.9 Lei

Ajunge: Marți, 28.01 - Miercuri, 29.01
In Extern - livrare rapida la usa

Cost livrare:

Ajunge: Miercuri, 29.01 - Joi, 30.01
Apreciere: 7.0/7 (2 voturi)
Status: În stoc

Timp procesare: 1 zi lucratoare

PRP:69,00 Lei
48,30 Lei
Diferența: 20.7 Lei ( -30% )

Descriere - Instrumentele titanilor

Tacticile, rutinele si obiceiurile miliardarilor, figurilor publice si artistilor de talie mondiala

Instrumentele titanilor: tacticile, rutinele si obiceiurile miliardarilor, figurilor publice si artistilor de talie mondiala / Tools of Titans: The Tactics, Routines, and Habits of Billionaires, Icons, and World-Class Performers de Tim Ferriss nu este doar o simpla carte, ea reprezinta o investitie in tine insuti. Asta pentru ca, oamenii extraordinari pe care ii vei cunoaste prin intermediul acestui volum si pe care autorul ii numeste titani, (peste 100 la numar) iti vor oferi informatii si lectii valoroase de viata pe care sa le pui in aplicare in propria ta existenta. Iar daca ar fi sa il citam pe Warren Buffett, „investitia in tine insuti este cea mai importanta investitie pe care o vei face in viata...”.

Instrumentele Titanilor reprezinta o lectura excelenta pentru toti cei care sunt in cautare de altceva. O lectura adanc inradacinata in realitate, foarte actuala si cu o capacitate fantastica de a inspira. In ciuda dimensiunilor intimidante ale cartii, peste 700 de pagini, curiozitatea iti va fi mentinuta cu usurinta de numele mari care au avut bunavointa sa impartaseasca cu Tim Ferriss o parte din secretele succesului lor: Paulo Coelho, Kevin Costner, Jamie Foxx, Bryan Johnson , Edward Norton, Tony Robbins, Arnold Schwarzenegger, Chris Young sau Andrew Zimmern, ca sa amintim doar cateva.

Asadar, daca ai fost curios vreodata sa afli ce fel de carti citesc cei care au reusit in viata, ce muzica le place, la ce documentare sau filme se uita, ce sfaturi le-ar oferi variantelor lor de la 30 sau 20 de ani, dupa ce citate sau legi isi ghideaza existenta, cum isi depasesc blocajele, zilele proaste, caderile, ce ii inspira, ce ii anima, ce mananca, ce evita, etc, Instrumentele titanilor este ca un fel de gaura a cheii prin care poti sa  tragi cu ochiul la viata lor.

In ceea ce il priveste pe autor, nici performantele acestuia nu sunt mai prejos de cele ale intervievatilor sai din carte.  Tim Ferriss este antreprenor de succes, angel investor si autorul bestsellerurilor: 4 ore – saptamana de lucru, 4 ore – corpul si The 4-Hour Chef. Volumele sale au fost traduse in peste 30 de limbi, 4 ore – saptamana de lucru s-a aflat timp de sapte ani pe lista bestsellerurilor The New York Times, iar podcastul sau intitulat The Tim Ferriss Show – care a inspirat volumul de fata - a depasit 100.000.000 de descarcari.

In cazul in care te intrebi ce ti-ar putea aduce aceasta carte in plus fata de celelalte volume ale lui Tim Ferriss, raspunsul ti-l ofera chiar autorul, care pare sa fi anticipat intrebarea:

„Oamenii ma intreaba constant: <Ce ai include in 4 ore – saptamana de lucru, daca ar fi sa o scrii din nou? Cum ai actualiza-o?>. Si la fel in cazul cartilor 4 ore – corpul si The 4-Hour Chef. Instrumentele titanilor cuprinde majoritatea raspunsurilor pentru toate trei.”

Cartea este structurata in trei sectiuni: Sanatos, Bogat si Intelept, care reprezinta dupa parerea autorului cele trei elemente pe care este asezata in echilibru viata. Potrivit acestuia:

„Avem nevoie de toate trei ca sa obtinem orice forma de succes sau fericire de durata. In contextul acestei carti, „bogat” inseamna mult mai mult decat sa ai bani. Sensul lui se extinde pana la a avea din belsug timp, relatii si altele.”

In fiecare dintre cele trei sectiuni, vei intalni interviuri cu personalitati si celebritati care isi dezvaluie secretele in materie de sanatate, prosperitate si intelepciune. Iar toate acestea puse cap la cap constituie, considera Ferriss, „o trusa de instrumente cu care sa-ti schimbi viata”.

Asadar, daca te-ai intrebat vreodata: Care sunt secretele oamenilor de succes?, Ce fac ei diferit fata de noi ceilalti? Ce as putea schimba in viata mea pentru a avea succes la randul meu? Instrumentele Titanilor reprezinta o lectura cum nu se poate mai potrivita. Si cel mai probabil ca, la sfarsitul cartii, desi nu trebuie sa astepti neaparat pana atunci, vei incepe sa folosesti si in viata ta, instrumentele care dau rezultate in cazul personalitatilor despre care tocmai ai citit. Acestea pot fi: o simpla rutina de dimineata sau o filozofie mai sanatoasa de viata, niste antrenamente fizice care dau rezultate mai bune, sau, pur si simplu motivatia de care ai nevoie pentru a-ti termina cu bine ziua. Despre acestea, si multe alte instrumente numai bune de depozitat in debaraua vietii, vei citi pe larg in Instrumentele titanilor.

Tonul cartii este relaxat si plin de umor, caci, declara Tim Ferriss:

„Am inclus doze considerabile de umor. In primul rand, daca suntem seriosi tot timpul, vom obosi inainte sa ajungem sa facem lucrurile realmente importante. In al doilea rand, daca aceasta carte ar contine doar priviri severe, fara sa faca nimeni cu ochiul, daca ar fi vorba doar despre productivitate si nicio ciupitura copilareasca, nu ti-ai aminti mare lucru. Sunt de acord cu Tony Robbins, care spune ca o informatie fara emotie nu e retinuta.”

Dincolo de povesti, diete, ponturi despre antrenamente, sanatate, program de viata, modele, reguli, obiceiuri si obisnuinte bune, cartea iti ofera ceva mult mai pretios. Inspiratie… Inspiratie pentru a-ti transforma propria viata intr-una de titan. Iar asta se intampla inca din introducerea cartii scrisa de Arnold Schwarzenegger:

„Este adevarat ca am crescut in Austria, fara canalizare. Este adevarat ca am venit singur in America, doar cu o geanta sport. Si este adevarat ca am lucrat ca zidar si am investit in imobiliare pentru a deveni milionar inainte sa vantur sabia in Conan the Barbarian (Conan Barbarul).”

Sectiunea I – Sanatos

In prima parte a cartii, intervievatii lui Tim Ferriss vorbesc despre metodele, tratamentele si procedeele pe care le folosesc pentru a se bucura de o sanatate mai buna.

Printre titanii cu care vei face cunostinta aici se numara:

- Amelia Boone - considerata de foarte multa lume drept cea mai medaliata atleta de curse cu obstacole;

- Dr. Rhonda Perciavalle Patrick - al 23-lea cel mai citat om de stiinta din toate domeniile intre 1973 si 1984;

- Christopher Sommer - fost antrenor al echipei nationale de gimnastica a SUA si fondator al GymnasticBodies;

- Dr. Dominic „Dom” D’Agostino – expert in terapii metabolice si strategii nutritionale pentru performanta maxima si rezistenta in medii extreme;

- Wim Hof „The Iceman” – detinator a peste 20 de recorduri mondiale sau omul care a trecut de „zona mortii” de pe Everest purtand doar o pereche de pantaloni scurti si pantofi;

- Peter Attia - doctor in medicina – expert in performanta si longevitate;

- Charles Poliquin - unul dintre cei mai cunoscuti antrenori de forta din lume;

- Pavel Tsatsouline – presedintele Strong First, Inc., o scoala de forta cu sedii in toata lumea, fost instructor de pregatire fizica pentru Spetsnaz, fortele speciale sovietice, si instructor expert al Puscasilor Marini ai SUA, Serviciului Secret al SUA si pentru trupele speciale SEAL ale Marinei SUA.

- Laird Hamilton - cel mai mare surfer pe valuri uriase din toate timpurile;

- Dr. James Fadiman - frecvent desemnat drept cea mai inteleapta si mai respectata autoritate din America in domeniul drogurilor psihedelice si a folosirii lor.

- Martin Polanco – directorul unui centru medical din Mexic care ii ajuta pe pacienti sa scape de dependente puternice (precum cea de cocaina sau de heroina);

- Paul Levesque  - de 14 ori campion mondial la World Wrestling Entertainment (WWE);

- Dr. Jane McGonigal – autoarea cartii Reality Is Broken: Why Games Make Us Better and How They Can Change the World (Realitatea se destrama: de ce jocurile ne fac mai buni si cum pot schimba ele lumea), bestseller New York Times.

Acest capitol constituie o resursa foarte valoroasa pentru sportivi, dar si pentru oamenii obisnuiti. Vei afla:

- la ce sunt bune bandajele cu miere de manuka, gelatina hidrolizata si pudra de sfecla rosie, dar si intepaturile seci,

- cum se pot folosi dintii pentru conservarea celulelor stem;

- de ce olimpicii au bicepsi gigantici;

- ce este dieta cetogenica, ce este cetoza?

- de ce este bun postul si ce efecte are acesta asupra celulelor canceroase?

- de ce este considerata metformina buna pentru prelungirea vietii?

- de ce este expunerea la frig un instrument util?

- 5 teste de sange pe care ar fi bine sa le faci…

- ar trebui sa consumam cu totii suplimente de litiu?

- cum identifici un antrenor bun de forta?

- 6 reguli simple pentru o cura de slabire eficienta.

- ce este terapia prin plutire si daca ayahuasca iti poate asigura o vindecare psihica profunda;

- cateva exercitii fizice bune pentru oricine vrea sa se antreneze eficient dar si cateva principii fundamentale despre forta;

- o serie de sfaturi utile pentru parinti;

- pot fi de folos psihedelicele in tratarea dependentelor?

- cum decurge o experienta obisnuita cu ibogaina;

- ce inseamna o igiena corecta a somnului;

- cum pot ajuta o serie de jocuri in cazul dependentelor (cum ar fi mancatul excesiv), in prevenirea sindromului de stres posttraumatic sau al insomniei caracterizate de dificultatea de a adormi.

- de ce ar trebui sa practici meditatia.

Sectiunea II – Bogat

Daca dupa ce vei parcurge prima sectiune a cartii, vei avea sentimentul ca stii deja ce trebuie sa faci pentru a fi mai sanatos si a te simti mai bine din punct de vedere fizic, la sfarsitul acestui capitol, vei intelege ca a fi bogat inseamna mai mult decat a avea bani.

In aceasta sectiune, Tim Ferriss sta de vorba cu investitori, figuri legendare din Silicon Valley, guvernatori, antreprenori, etc. dezvaluindu-le secretele care ii ajuta sa functioneze si sa performeze la capacitate maxima, vorbind de asemenea despre propriile lui secrete in materie de prosperitate, investitii si startupuri.

O parte din titanii cu care vei face cunostinta in acest capitol sunt:

- Chris Sacca - un investitor care a finantat zeci de companii in primele lor stadii de dezvoltare, printre care Twitter, Uber, Instagram, Kickstarter si Twilio.

- Marc Andreessen - o figura legendara din Silicon Valley, una dintre putinele fiinte umane care au creat categorii software utilizate de peste un miliard de oameni si care au intemeiat companii de mai multe miliarde de dolari.

- Arnold Schwarzenegger – actor, culturist si guvernator al statului California intre 2003 si 2010.

- Derek Sivers – fondatorul CD Baby, cel mai mare comerciant online de muzica independenta si autorul a peste 33 de carti.

- Matt Mullenweg - programatorul principal de la originile WordPress-ului, care alimenteaza in prezent peste 25% din tot web-ul.

- Nicholas McCarthy - singurul pianist cu o singura mana care a absolvit Royal College of Music, in lunga sa istorie de 130 de ani.

- Tony Robbins – cel mai cunoscut performance coach din lume; a acordat consultanta unui numar foarte mare de personalitati, de la Bill Clinton si Serena Williams pana la Leonardo DiCaprio si Oprah. Nelson Mandela, Mihail Gorbaciov, Margaret Thatcher, François Mitterand, Printesa Diana, Maica Tereza si trei presedinti ai S.U.A. au apelat de asemenea la serviciile lui.

- Morgan Spurlock - producator de documentare nominalizat la Oscar, scriitor prolific, regizor, si cobai uman;

- Reid Hoffman - adeseori numit „Oracolul din Silicon Valley” de catre initiatii din lumea tehnologiei, cofondator si presedinte executiv al LinkedIn;

- Peter Thiel - fondator de companii in serie (PayPal, Palantir), investitor miliardar (primul investitor extern al Facebook si al peste o suta de alte companii) si autor al cartii Zero to One (De la zero la unu ).

- Seth Godin - autor al 18 bestselleruri care au fost traduse in peste 35 de limbi. El scrie despre felul in care se raspandesc ideile, despre marketing, despre renuntarea strategica si despre atacarea statu quo-ului in toate domeniile. In 2013, a fost inclus in Hall of Fame la sectiunea Direct Marketing.

- Scott Adams - creatorul benzilor desenate cu Dilbert, care au fost publicate in 19 limbi, in peste 2.000 de ziare din 57 de tari si autorul bestsellerului How to Fail at Almost Everything and Still Win Big (Cum sa pierzi in aproape orice privinta si cu toate astea sa fii un mare invingator);

- Dan Carlin - realizatorul podcastului  Hardcore History, si al celui numit Common Sense;

- Ed Catmull - actualul presedinte la Pixar si al studiourilor de animatie Walt Disney, detinator a 5 premii Oscar si autorul cartii Creativity, Inc

- Phil Libin - cofondatorul si presedintele executiv al Evernote si director executiv la General Catalyst;

- Kaskade - unul dintre „intemeietorii” muzicii house progresive;

- Luis von Ahn - profesor de informatica la Carnegie Mellon University si director general la Duolingo, o platforma gratuita de invatare a limbilor straine, cu peste 100 de milioane de utilizatori.

- Kevin Rose - unul dintre cei mai buni analisti al investitiilor profitabile din lumea startupurilor;

- Mike Shinoda - rapper, textier, interpret la clape si chitara ritmica si unul dintre cofondatorii Linkin Park;

- Dr. Peter H. Diamandis – desemnat de revista Fortune unul dintre primii 50 cei mai mari lideri ai lumii;

- Sophia Amoruso – numita de revista Forbes „noul fenomen in moda”.

- B.J. Novak - actor, scriitor, regizor si producator executiv al serialului de comedie The Office de la NBC, laureat al Premiului Emmy;

Intreaga sectiune reprezinta o resursa extraordinara pentru antreprenori, din care vei afla:

- de ce e bine sa maresti pretul;

- ca sa faci o munca originala, nu este necesar sa stii lucruri pe care nu le mai stie nimeni altcineva. Este necesar sa crezi ceva ce cred putini alti oameni;

- cum a castigat Arnold Schwarzenegger milioane de dolari inainte sa devina vedeta de cinema;

- cand faci contracte, intreaba-te: Pot sa schimb un castig suplimentar pe termen scurt cu un beneficiu potential pe termen mai lung, care sa modifice radical situatia?

- cand faci o afacere, creezi o lume micuta in care tu controlezi legile. Nu conteaza cum se desfasoara lucrurile in alte parti. In lumea ta micuta, tu le poti face asa cum ar trebui sa fie;

- daca vrei sa iti extinzi afacerea tine cont de faptul ca detaliile mici sunt cele care incanta oamenii intr-atat incat sa-i determine sa le spuna tuturor prietenilor despre tine;

- o serie de „trucuri de „productivitate” pentru nevrotici, maniaco-depresivi si nebuni”;

- „investitia in tine insuti este cea mai importanta investitie pe care o vei face in viata... Nu exista nicio investitie financiara care sa o poata egala vreodata, pentru ca, daca-ti dezvolti si mai mult talentul, inzestrarile, perspicacitatea si capacitatea, lucrurile acestea iti vor asigura cu adevarat libertatea financiara... Aceste aptitudini te vor ajuta sa o obtii”. (Warren Buffett)

- patru lucruri pe care le au in comun cei mai buni investitori;

- daca planuiesti sa faci ceva cu viata ta, daca ai un plan pe 10 ani cu privire la felul in care vrei sa ajungi acolo, ar trebui sa te intrebi: de ce nu pot sa fac asta in 6 luni?

- pentru a crea un lucru grozav (sau eventual urias),  incepe cu unul extrem de mic;

- nu exista reguli propriu-zise, deci, creeaza reguli care sa functioneze pentru tine;

- strategii pentru investitiile tip angel;

- cum ai putea sa-ti creezi propriul MBA sau alt program de master?

- atunci cand lansezi un produs nou, prima intrebare pe care trebuie sa ti-o pui nu este: „In ce fel este noul produs mai bun decat concurenta?”, ci „Este primul la ce?” Cu alte cuvinte, care este categoria in care acest nou produs este primul?

- pentru a fi un creator de succes, nu ai nevoie de milioane. Nu ai nevoie de milioane de dolari, de milioane de utilizatori, de clienti sau de fani. Pentru a-ti castiga experienta ca mestesugar, fotograf, muzician, designer, autor, animator, creator de app-uri, antreprenor sau inventator, ai nevoie doar de 1.000 de fani adevarati.

- secretele Kickstarter: Cum sa strangi 100.000 $ in 10 zile;

- provocarea cafelei – in afaceri si in viata nu trebuie sa te plasezi pe pozitii extreme, dar trebuie sa stii sa ceri si sa depui eforturi;

- numai cand nu accepti normele inovezi, indiferent ca este vorba de tehnologie, de carti, de orice. Asadar, neacceptarea normei este secretul marelui succes si al schimbarii lumii. (Neil Strauss)

 „Daca vrei o viata medie, obisnuita, nu ai nevoie de prea multa planificare. Pur si simplu, fereste-te de necazuri, mergi la scoala si aplica la joburile care ar putea sa-ti placa. Dar daca vrei ceva extraordinar, ai doua trasee: 1) Devino cel mai bun la un lucru specific. 2) Devino foarte bun (intre primii 25%) la doua sau mai multe lucruri.” -  Scott Adams

Sectiunea III – Intelept

Acest capitol este extrem de interesant, atat datorita profilurilor indivizilor pe care ii vom intalni aici, cat si datorita modului in care au ajuns acestia sa aiba stilul de viata actual si modul de gandire sanatos care ii ghideaza prin viata in momentul de fata.

O parte dintre personalitatile pe care le vei cunoaste aici sunt:

BJ Miller - medic specializat in ingrijiri paliative; misiunea vietii lui este sa le asigure pacientilor sai un sfarsit demn si onorabil. A ajuns expert in trecerea de la viata la moarte.

Maria Popova  - scriitoare, a semnat articole in Atlantic si New York Times, autoarea seriei de emailuri BrainPickings.org. Face o munca de cercetare asupra felului in care ar trebui sa traim si ce inseamna sa duci o viata buna

Samy Kamkar - unul dintre cei mai inovatori hackeri din Statele Unite, celebru pentru ca a creat virusul cu cea mai rapida raspandire din toate timpurile;

Kevin Costner – actor si producator de filme, detinator a doua Oscaruri, doua premii Globul de Aur si al unui premiu Emmy;

Sam Harris - autorul bestsellerurilor: The End of Faith (Sfarsitul credintei ), Letter to a Christian Nation (Scrisoare catre o natiune crestina), The Moral Landscape (Peisajul moral), Free Will (Liberul arbitru), Lying (Minciuna), Waking up (Trezirea ) si Islam and the Future of Tolerance: A Dialogue (Islamul si viitorul tolerantei: un dialog) (cu Maajid Nawaz).

Cal Fussman - autor de bestselleruri New York Times si colaborator independent al revistei Esquire;

Rick Rubin - cel mai important producator de muzica din ultimii 20 de ani;

Jack Dorsey - cofondator si director general la Twitter, fondator si director general la Square si membru in consiliul de administratie al The Walt Disney Company.

Paulo Coelho – scriitor de origine braziliana ale carui romane au fost traduse in peste 70 de limbi. Romanul sau Alchimistul a fost vandut in peste 65 de milioane de exemplare la nivel mondial;

Ed Cooke - director general la Memrise si posesor al unui atestat de Maestru al Memorarii. Asta inseamna ca poate sa memoreze A) un numar de 1.000 de cifre intr-o ora, B) cartile amestecate dintr-un pachet in cateva minute, si C) 10 pachete de carti amestecate in decurs de o ora;

Seth Rogen - actor, scriitor si producator si Evan Goldberg - regizor, scenarist si producator canadian, colaboratori pentru productii precum: Knocked Up (Un pic insarcinata), Pineapple Express (Pineapple Express: O afacere riscanta), The Green Hornet (Viespea verde), This Is the Funny People (Tipi simpatici), Neighbors (Vecini de cosmar) si Sausage Party. In plus, au scris pentru Da Ali G Show si pentru The Simpsons (Familia Simpson).

Margaret Cho - comedianta, actrita, autoare, creatoare de moda si cantareata-compozitoare apreciata la nivel international;

Andrew Zimmern - personalitate TV care a castigat de trei ori James Beard Award, bucatar, scriitor si profesor.

Tara Brach – doctor in psihologie clinica si una dintre cele mai bune profesoare de gandire budista si de meditatie din Occident.

Edward Norton - actor, producator de filme si activist, nominalizat la trei premii Oscar pentru rolurile sale din Primal Fear (Avocatul diavolului), American History X (Povestea X a Americii) si Birdman (Omul pasare). A jucat in zeci de alte filme, printre care Fight Club, The Illusionist (Iluzionistul) si Moonrise Kingdom (Aventuri sub clar de luna).

Stephen J. Dubner - autor premiat, jurnalist si personalitate de radio si televiziune. Este celebru pentru ca a scris Freakonomics, SuperFreakonomics , Think Like a Freak (Gandeste ca un trasnit ) si When to Rob a Bank (Cand sa jefuiesti o banca );

Josh Waitzkin  - copil minune al sahului si persoana care a stat la baza cartii si filmului Searching for Bobby Fischer (In cautarea lui Bobby Fischer / Mutari inofensive) a perfectionat tehnici de invatare care pot fi aplicate la orice;

Jon Favreau – actor, scenarist si regizor cunoscut pentru filmele: The Jungle Book (Cartea junglei), Iron Man, Iron Man 2, Cowboys & Aliens, Elf, Zathura si Chef;

Jamie Foxx - actor laureat al premiului Oscar, muzician castigator al premiului Grammy si comediant de stand-up si improvizatie celebru pe plan mondial.

Bryan Johnson - fondator si director general al Kernel, care lucreaza la elaborarea primei neuroproteze din lume [un computer implantabil in creier] care sa imite, sa repare si sa imbunatateasca functiile cognitive.

Robert Rodriguez - regizor, scenarist, producator, operator cinematografic, editor si muzician. A scris scenarii, a produs si a regizat multe filme de succes, printre care Desperado, From Dusk Till Dawn (De la apusul la rasaritul soarelui), franciza Spy Kids (Joaca de-a spionii), Once Upon a Time in Mexico (A fost odata in Mexic), Frank Miller’s Sin City (Orasul pacatelor), Machete (Macete) si altele.

Iata mai jos o mica parte din lucrurile despre care vorbesc intervievatii lui Tim Ferriss in aceasta sectiune si care te vor determina sa reflectezi asupra propriei vieti, si, de ce nu, sa incepi sa schimbi cate ceva in aceasta privinta:

Vei afla de aici:

- cum sa-ti protejezi datele din computer si din dispozitivele mobile in cazul in care ti se fura sistemele sau cand calatoresti in strainatate;

- cum sunt rapiti frecvent cei care calatoresc pentru afaceri;

- ce este Procesul Dickens si de ce el functioneaza intotdeauna?

- ca felul in care percepem lumea poate fi transformat radical;

- ca trebuie sa ne exersam si sa ne dezvoltam curajul, ca pe un talent;

- un exercitiu util pentru alungarea fricii;

- cat de independenta este starea ta de bine de existenta unui excedent financiar;

- ca avem de castigat mai multa libertate daca punem in practica un trai sarac decat daca alergam dupa avere. Sufera putin in mod regulat si suferintele vor inceta cel mai adesea.

- ca viata este prea scurta ca sa fii ocupat.

- cum sa-ti depasesti blocajele;

- un sfat pentru scriitori: „Nu complica lucrurile. Ai incredere in cititorul tau. El are foarte multa imaginatie. Nu incerca sa explici lucrurile. Fa o aluzie, iar el o va completa cu propria imaginatie.” (Paulo Coelho);

- 8 tactici prin care sa le faci fata haterilor;

- „daca vrei sa ai succes, inconjoara-te cu oameni care au mai mult succes decat tine, dar, daca vrei sa fii fericit, inconjoara-te de oameni care au mai putin succes decat tine.” - Naval Ravikant;

- in orice situatie din viata ai doar trei optiuni. Poti schimba lucrurile, le poti accepta sau le poti abandona;

- dorinta este un contract incheiat cu tine insuti care prevede ca vei fi nefericit pana obtii ceea ce vrei;

- de ce avem nevoie cu totii de un borcan cu extraordinar;

- o pledoarie anti-sinucidere scrisa de scenaristul, regizorul si producatorul Brian Koppelman;

- cum sa transformi slabiciunile in puncte forte iar erorile in elemente reprezentative;

- sa nu te iei dupa turma, mai bine bajbai de unul singur!

La sfarsitul acestei carti te vei simti ca la sfarsitul unei petreceri grandioase, cu multi invitati de calitate, pe care i-ai cunoscut si cu care ai reusit sa schimbi cateva cuvinte, descoperind ca ai multe afinitati cu ei, dar si foarte multe lucruri de invatat de la ei. Te vei simti trist ca a venit vremea sa va spuneti la revedere, pentru ca dupa ce ti-au dezvaluit slabiciuni, secrete intime, momente grele din viata lor, etc. ti-ai dat seama ca, dincolo de celebritatea stralucitoare se ascunde la fel de multa nesiguranta, indoiala, vulnerabilitate si suferinta ca in viata oricarui alt om, iar asta te-a facut sa te simti si mai legat de ei.

Dar tristetea chiar nu isi are locul. Important este faptul ca i-ai cunoscut si ca ai invatat ceva de la ei. Dorinta autorului este sa profiti de faptul ca ai avut privilegiul sa ii cunosti si sa iti transformi viata in mod pozitiv asemeni acestor titani, pentru ca, odata ce i-ai intalnit, spiritul lor va ramane cumva, mereu alaturi de tine, pentru tot restul vietii:

„Eu am speranta ca, atunci cand vei citi si reciti aceasta carte, vei simti ca esti insotit de spiritul acestor titani. Indiferent care va fi dificultatea, provocarea sau marea ambitie din fata ta, ei vor fi acolo.”

Nr. pagini: 726

Format: 14.5 X 22.5

Anul aparitiei: 2019

Autor: Ferriss, Timothy

Editura: Act Si Politon (promo)

ISBN: 9786069134887

Răsfoiește cartea - Instrumentele titanilor

Livrarea se face din stoc, in 24-48 ore, din depozitul de carte LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri. Transportul este gratuit pentru orice comanda de minim 119 lei cu livrare in reteaua de Pachetomate Posta Panduri, minim 199 lei cu livrare in Easybox oriunde in tara, minim 149 lei cu livrare prin curier in Bucuresti si minim 199 lei pentru livrarea prin curier, in tara.

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Timpul maxim de procesare al acestei carti este de 3 zile. Estimarea este exprimata in zile lucratoare si se refera la timpul maxim de aprovizionare si expediere.
Titlurile de curand epuizate sau cele aflate in curs de reeditare nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Vă rugăm să aşteptaţi, se încarcă datele ...

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.