Captivanta de la prima si pana la cea din urma pagina, Bataliile care conteaza este o colectie de povesti care-ti incarca inima cu incredere si mintea cu speranta. Pentru mine cartea aceasta ramane una dintre cele mai palpitante lecturi, din ultima vreme!
Gaspar Gyorgy, psihoterapeut si autorul cartilor Copilul invizibil si Suflete de sticla
“Am citit multe carti in care autorii incearca, cu mai mult sau mai putin succes, sa transfere invataminte si principii de leadership dintr-un domeniu in altul - cum ar fi din armata catre business.
Cartea scrisa de Magor si Radu nu numai ca reuseste acest lucru cu brio, dar o face intr-un mod inedit, convingator, umanist si emotionant.
Doi oameni extraordinari s-au cunoscut, s-au placut si au scris o carte grozava, despre lucruri pe care le-au invatat “the hard way”, in care cred profund si pe care le practica zi de zi.
Lectura placuta! ” Dan Stefan, co-fondator Autonom
Aceasta este o carte despre leadership si valori in situatii critice. Despre ce conteza atunci cand mizele sunt importante. Magor si Radu n-ar putea veni din lumi mai diferite. Dar povestile si lectiile umane pe care le aduc din armata si din viata organizatiilor sunt esentiale si aplicabile fiecaruia dintre noi. Andreea Rosca, Creator The Vast&The Curious
A fost o placere sa citesc aceasta carte, care combina de o maniera relaxanta, experientele personale ale celor doi autori, cu exemple de leadership specifice mediilor in care au activat. Cele doua planuri pe care se desfasoara naratiunea (cel militar si cel civil), se impletesc perfect in creearea unei atmosfere incitante. Ma bucura si ma onoreaza faptul ca Radu a surprins in naratiunea sa momente pe care le-am trait impreuna, care de altfel au fost foarte multe si sper ca astfel cititorii sa inteleaga mai bine faptele si trairile unice, specifice unei zone de razboi. Florin Agavriloaiei, Colonel in rezerva
Bio Magor:
Magor mereu a incercat sa inteleaga cum functioneaza organizatiile si cum pot influenta liderii comportamentele oamenilor care fac parte din ele. Pentru asta s-a uitat la multe organizatii din diverse perspective. Intre 2004-2006 a predat la Universitatea Babes-Bolyai Cluj. A reprezentat Romania in prima legislatura a tarii in Parlamentul European, intre 2007-2009. A fondat si a condus publicatia Think Outside the Box intre 2009-2011, ca apoi sa devina liderul organizatiei de mediu WWF in Romania si Coreea de Sud, timp de aproape 8 ani. Din 2018 s-a dedicat exclusiv intelegerii culturii organizationale si leadershipului, acceptand invitatia de a se alatura companiei TREND. In paralel, face parte din multe comunitati de oameni curiosi si este membru voluntar in boardul non-executiv al fundatiei World Vision Romania.
Bio Radu:
De-a lungul celor 15 ani petrecuti in subunitati de Vanatori de Munte din Armata Romaniei, Radu a ocupat diverse pozitii de subofiter, de la Comandant de grupa pana la Subofiter de Comanda de Batalion. A fost instructor NATO si este Militar Veteran, participand la trei misiuni de lupta (doua in Afganistan si una in Irak). A urmat studii militare atat in Romania cat si peste hotare (Republica Ceha, SUA, Italia, Germania, Austria, Norvegia), dezvoltandu-si aptitudini de planificare, pregatire si executie a operatiilor militare. Din 2010, Radu a pasit in lumea de business, devenind unul dintre clientii Autonom. In 2015, Radu s-a alaturat echipei Autonom ca si manager zonal de vanzari, astazi conducand divizia de leasing operational a grupului. Radu are o diploma de licenta in Economia Comertului, Turismului si Serviciilor, obtinuta la Universitatea Transilvania din Brasov. Crede puternic ca oamenii sunt in centrul a tot ceea ce facem.