Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Tratamentul Bolilor Prin Legume, Fructe si Cereale - Valnet, Jean

Editura GARAMOND

Tratamentul Bolilor Prin Legume, Fructe si Cereale

Tratamentul Bolilor Prin Legume, Fructe si Cereale

Apreciere: 3.1/7 (18 voturi)
Editura: GARAMOND
Status: Epuizat

Reducere clienti premium -5% EXTRA REDUCERE PENTRU CLIENTII PREMIUM

Daca esti client PREMIUM, beneficiezi de 5% extra reducere la acest produs folosind voucherul activ din contul tau.

PRET CLIENT PREMIUM: XX,XX LEI

Afla cum poti deveni client PREMIUM.


Descriere Specificatii

Descriere - Tratamentul Bolilor Prin Legume, Fructe si Cereale

Prezentare: ?Tratamentul bolilor prin legume, fructe si cereale? este o carte care se adreseaza marelui public, dar si specialistilor. Este una dintre cele mai utile carti ce s-au scris, adresata celor dornici sa-si conserve sanatatea, cat si bolnavilor care urmeaza sa-si redobandeasca sanatatea.

Din cuprins:
- Prefata
- Doctorul Jean Valnet
- Prefata la editia a 8-a
- Capitolul I
- Introducere
- Capitolul II
- Privirea panoramica
- Capitolul III
- Vitaminele: Vitamina A, Complexul vitaminic B, Vitamina C, Vitamina C2 sau Vitamina P, Vitamina D, Vitamina E, Vitamina E, Vitamina F, Vitamina K
- Capitolul IV
- Saruri minerale, metale, oligoelemente, catalizatori
- Capitolul V
- Cereale, fructe si legume studiate
- Capitolul VI
- Studierea amanuntita a cerealelor, fructelor si legumelor: Afina, Aluna, Ananas, Anason, Anghinare, Arahida, Arpagic, Asmatui, Banana, Bostan si pepene tamaios, Cafea, Caisa, Cartof, Castana, Castravete, Ceai, Ceapa, Ceapa ciorii, ceapa lunga, Cicoare salbatica, Cireasa, Ciuperci, Coacaza rosie, Coacaza neagra, Creson, Curmala, Drojdie de bere, Duda, Fasole boabe, Fasole verde, Fetica, Fistic, Floarea-soarelui, Fraga, Fruct de cactus, Ghizdei, Grepfrut, Grau, Gutuie, Hasma, Hrean salbatic, Hrisca, Iarba-grasa, Iarba de mare, Jir, Laminaria, Laur american, Lamaie, Laptuca, Linte, Mandarina, Mazare, Macris, Mar, Maslina,Mei, Migdala dulce, Morcov, Mosmon, Mure salbatice, Nap, Nap porcesc, Naut, Nuca, Nuca de cocos, Orez, orz, ovaz, Palmier, Papaia, Para, Papadie, Pastarnac, Patlagea vanata, patlagea rosie, Patrunjel, Pepene galben, Pepene verde, Piersica, Pinion dulce, Portocala, Porumb, Praz, Pruna, Pruna uscata, Revent, Ridiche neagra, Ridiche de luna, Rodie, Secara, Sfecla galbena, Sfecla rosie, Smochina, Soia, Spanac, Sparanghel, Specie de varza cu radacina-tubercul comestibila, Strugure, Telina, Tata-caprei, Usturoi, Varza, Zmeura, Alge marine.
- Capitolul VII
- Sucuri de fructe si de legume
- Capitolul VIII
- Argila
- Capitolul IX
- Polen

Contine: 229 pagini
ISBN: 973-9217-11-7

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.


Alte carti de la editura GARAMOND

Editura GARAMOND.Carti de la editura GARAMOND