Secrete culinare - Francine Maroukian

In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Duminică, 02.02 - Luni, 03.02
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10.00 Lei

Ajunge: Luni, 03.02 - Marți, 04.02
In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

Ajunge: Luni, 03.02 - Marți, 04.02
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 12.90 Lei

Ajunge: Luni, 03.02 - Marți, 04.02
Apreciere: 7.0/7 (1 vot)
Status: Epuizat

Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare

Descriere - Secrete culinare


Secrete culinare.Trucuri si sfaturi de la mari bucatari

Stii cum sa afumi alimentele doar folosind aragazul? Ai idee cum sa faci cappuccino fara sa ai expresor? Oare ce inseamna un gratar cu jar in trei zone de coacere?
Sa impartasesti mici secrete si trucuri de bucatarie e parte din mostenirea bucatarilor profesionisti. Desi practica culinara e veche de cand lumea, nivelul a ceea ce inseamna „trucuri” s-a schimbat in ultimii 10 ani. Pe masura ce milioane de oameni au devenit tot mai pasionati de gastronomie, trucurile bucatarilor au devenit ceva obisnuit pe canalele specializate sau la emisiunile TV, precum si in reviste si in carti de bucate. De exemplu, ca trebuie sa presezi lamaia rostogolind-o pe masa, ca sa o poti stoarce mai bine, nu mai e vreo noutate pentru majoritatea publicului. De aceea, bucatarii prezenti in aceasta carte au fost rugati sa dea alte sfaturi decat cele care sunt deja cunoscute. Unele dintre trucurile lor sunt usor de realizat, alte sunt grele; pe unele le cititorul le va folosi, pe altele nu, dar tot le va citi cu placere.
Cartea este structurata ca o succesiune de scurte interviuri pe care peste 80 de chefi i le-au acordat lui Francine Maroukian. Fiecare tehnica sau truc este explicata de respeticvul chef cu propriile lui cuvinte, alaturi de o prezentare a profilului chef-ului, a realizarilor sale. Cuprinzand sfaturi care incep de la domeniul tehnicilor baza (cum cureti ghimbirul cu lingurita sau cum distribui jarul in gratar), pana la trucuri despre coacerea curcanului sau prepararea unei creme-caramel perfecte, „Secrete culinare – trucuri si sfaturi de la mari bucatari” este un titlu care n-ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunui admirator al gastronomiei.



An aparitie: 2010

Format: 145mm x 190mm

Pagini: 216

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Timpul maxim de procesare al acestei carti este de 6 zile. Estimarea este exprimata in zile lucratoare si se refera la timpul maxim de aprovizionare si expediere.
Titlurile de curand epuizate sau cele aflate in curs de reeditare nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Vă rugăm să aşteptaţi, se încarcă datele ...

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.