BLACK FRIDAY WEEKEND

Retete culinare si conserve cu ciuperci - Tudor, Ioana

In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Luni, 25.11 - Marți, 26.11
In Bucuresti - livrare rapida.

Cost livrare: 15.00 Lei

Ajunge: Astazi - Duminică, 24.11
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10.00 Lei

Ajunge: Luni, 25.11 - Marți, 26.11
In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

Ajunge: Luni, 25.11 - Marți, 26.11
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 13.90 Lei

Ajunge: Luni, 25.11 - Marți, 26.11
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Editura: NOMINA LEX
Status: Epuizat

Cartea face parte din campania

Black Friday Weekend - Transport 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 59 de lei

Campania este valabila in perioada 22/11/2024 - 24/11/2024 in limita stocului disponibil. Vezi alte carti din campanie

Descriere - Retete culinare si conserve cu ciuperci

Ciupercile comestibile constituie un produs agroalimentar foarte apreciat in arta culinara. Acest fapt se datoreaza in primul rand, valorii nutritive deosebite care depinde in principal, de compozitia chimica complexa a lor.
Compozitia chimica difera de la o specie la alta, iar in cadrul aceleiasi specii depinde de stadiul de dezvoltare, de substratul nutritiv pe care se dezvolta, de partea carpoforului luata in consideratie (palarie, picior, lamele etc.), de factorii ecologici in perioada de crestere etc..
In general, compozitia ciupercilor este alcatuita din apa (care reprezinta peste 80% din greutatea totala) si substanta uscata (materii organice si minerale).
Prezentate, procentual, principalele grupe de substante care intra in alcatuirea ciupercilor raportate la 100 g substanta proaspata: Apa: 82-92%
Substanta uscata: 8-18% din care:
1. substante organice: 7,5-16,5%:
– proteine: 3-6%
– glucide: 1-3%
– alte substante lipsite de azot: 2,5-5%
– lipide (grasimi): 0,5-1%

2. alte substante organice: 0,5-1,5%

Cuprins:
1. Importanta ciupercilor in alimentatie
2. Pregatirea unor produse destinate preparatelor culinare
3. Unitati de masura folosite in bucatarie
4. Aperitive
5. Salate
6. Borsuri, ciorbe, supe
7. Sosuri
8. Mancaruri
9. Conserve cu ciuperci
10. Bibliografie
11. Index

Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 243
Format: A5

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Timpul maxim de procesare al acestei carti este de 4 zile. Estimarea este exprimata in zile lucratoare si se refera la timpul maxim de aprovizionare si expediere.
Titlurile de curand epuizate sau cele aflate in curs de reeditare nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Vă rugăm să aşteptaţi, se încarcă datele ...

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.