Incursiune in universul sake. Bautura traditionala a Japoniei - Arina Oana Antoce

In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10.00 Lei

In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 13.90 Lei

Apreciere: 5.0/7 (6 voturi)
Editura: PRINTECH
Status: Indisponibil

Timp confirmare stoc: 10 - 13 zile lucratoare

Comenzile inregistrate in intervalul 23.12.2024, ora 14:00, si 07.01.2025, ora 23:59, perioada de vacanta prilejuita de sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou, vor fi procesate incepand cu data de 08.01.2025.

Departamentul Relatii Clienti va fi inchis in intervalul 25.12.2024 - 07.01.2025.

25,00 Lei

Descriere - Incursiune in universul sake. Bautura traditionala a Japoniei

Japonia si poporul japonez au exercitat dintotdeauna o fascinatie aparte asupra europenilor, romanii nefacand nici ei exceptie.
Volumul de fata incearca sa introduca cititorul intr-un domeniu abordat mai putin pana astazi in Romania: sake-ul japonez.
Desigur, ca specialisti, vinul este principalul nostru obiect de interes, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa-i cunoastem competitorii. Motiv pentru care multi dintre noi stiu foarte multe lucruri despre bere, cidru sau tuica, de pilda. Despre sake, insa, putini dintre noi pot afirma ca stiu foarte multe – poate si din cauza ca acesta nu este (inca) un concurent al vinului la noi. Insa, asa cum veti observa daca parcurgeti acest volum, japonezii sunt la fel de mandri de sake-ul lor cum suntem si noi mandri de vinurile noastre. Chiar si numai pentru acest motiv, credem ca merita sa exploatam aceasta ocazie de a invata cate ceva despre sake, dintr-o sursa de prima mana. Pentru cei care nu stiu, colega noastra Arina Antoce, care este si vice-presedinte ADAR, a petrecut in Japonia trei ani si jumatate, obtinand un titlu de doctor la Universitatea Prefecturii Osaka.

Lucrarea trateaza subiectul sake din doua perspective care se impletesc intr-un tot unitar. Pe de o parte, specialistii din domeniul bauturilor alcoolice vor gasi aici un raport amanuntit, privind tehnologia de productie a sake-ului, cu o multime de detalii interesante. Pe de alta parte, sunt incluse totodata referiri mai scurte sau mai ample la o mare varietate de subiecte legate de lumea sake-ului, de la istoria acestei bauturi la  modul de degustare, de la vasele si recipientele folosite pana la traditiile japonezilor, din care sake-ul este nelipsit. Acestea vor fi cu siguranta pe placul tuturor cititorilor – indiferent daca au sau nu un interes profesional in domeniu.

Odata  cu procesul de globalizare distantele se micsoreaza si oamenii incep sa aiba acces la lucruri care altadata pareau de neatins. Cine stie, poate ca in curand containerele care duc vinul nostru in Japonia se vor intoarce de acolo incarcate cu sake… Nu strica sa fim pregatiti!


Autor: Antoce Arina Oana, Antoce Vasile
Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 165

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Timpul maxim de procesare al acestei carti este de 4 zile. Estimarea este exprimata in zile lucratoare si se refera la timpul maxim de aprovizionare si expediere.
Titlurile de curand epuizate sau cele aflate in curs de reeditare nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Vă rugăm să aşteptaţi, se încarcă datele ...

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.