Descriere - Carte de bucate meniuri si retete. Primavara-Vara
Cuprins
RETETE DE PRMAVARA
Meniul. 1
Budinca de clatite cu urzici si loboda
Supa cu omleta
Cotlet de porc cu varza acra
Covrigei cu ciocolata
Meniul 2
Budinca de loboda
Bors de zarzavat
Turnedouri <<ca la Buftea>>
Lapte de pasare
Meniul 3
Cartofi noi cu cascaval
Bors de salata
Antricot de vita cu ghiveci
Covrigei cu anason
Meniul 4
Oua umplute cu Carne
Supa de spanac
Sannalute in foi de spanac
Turta de ciocolata
Meniu 5
Budinca de spanac
Bors de cartofi
Crap umplut cu ciuperci
Chec cu smantana
Meniu 6
Omleta cu ceapa
Supa de praz
Vrabioare la cuptor
Tort de lapte
Meniu 7
Drob
Supa de macris
Gulii umplute
Strudel
Meniu 8
Budinca de urzici
Bors cu carne de porc
Snitel din carne tocata
Fursecuri <<Daria>>
Meniul 9
Omleta cu sos de rosii
Ciorba de stevie
Pui umplut
Crema de zahar ars
Meniul 10
Crocete de pui
Bors de loboda
Cod rasol
Salata de fructe
Meniul 11
Oua cu sos tartar
Bors cu castraveti
Gaina umpluta
Fursecuri cu unt
Meniul 12
Salata orientala
Supa de fasole alba
Mancare de primavara
Turta dulce
Meniul 13
Omleta cu salata verde
Supa de arpacas
Pulpa de miel la cuptor
Puding
Meniul 14
Saratele cu chimen
Bors de praz
Musaca de spanac
Morcovi pentru desert
Meniul 15
Crochete de creier
Ciorba de urzici
Cotlete in sos picant
Spuma de mere
Meniul 16
Crochete de cartofi cu branza
Bors de primavara.
Parjoale
Covrige
Meniul 17
Salata boeuf
Supa de cartofi cu cascaval
Stavrid <<a la grec>>
Papanasi prajiti
Meniul 18
Gustare picanta
Bors de ciuperci
Antricoate <<Mirabeau>>
Poale in brau
Meniul 19
Catite cu mazare
Supa de rosii strecurata
Iepure de casa pregatit vanatoreste
Savarina
Meniul 20
Oua <<ca la Craiova>>
Supa-crema de mazare
Mancare de stevie
Baclava
Meniul 21
Oua umplute cu smantana si verdeata
Supa de mazare
Iepure umplut
Crema de vanilie
Meniul 22
Piureu de spanac
Bors de urzici
Mamaliga haiduceasca
Crema de capsuni
Meniul 23
Mazare batuta
Supa de ceapa
Sarmalute in foi de stevie
Checcuciocolata
Meniul 24
Urzici batute
Ciorba de fasole verde
Friptura picanta
Tort <<masceta>>
Meniul 25
Oua <<gradinaresti>
Bors de dovlecei
Pilaf cu pestes si masline
Crema de ciocolata
Cuprins
RETETEDEvARA
Meniul1. .62
Budincadeciuperci.
Supadecartocupraz.
Ghivecicupui.
Capunecufrisca.
Meniul
Omletataraneasca.Borsdepeste.
Puicumazare.Bezele.
eniul
CiuperciinaluatSupaandaluza.Puicudovlecei.Tartacuraise.
Meniul fJ
Omletacudovlecei.Ciorbagreceasca.Buretiardeleneti.
Cremadecartocucaise.
Meniul5 70
Chiftelutededovlecei.Borstaranesc.
Stavridpescaresc.Piramidecuviine.
Meniul7
Sufleudeciuperci.Supadefasoleverde.Ardeiumpluticuorez.
Desertrapidcufructesiinghetata.
Meniul7 .
Budincadestevie.
Ciorbacucrenvursti.
Rosiiumplutecuorez.Cosuletecubranzasistade.
MeniulfJ
Jumariderosii.Supa-cremaitaliana.Stavridrasolculegume.Cataifcumere.
Meniul9 .
Salatadebureti.
Supacugalustedecarto.Bamecucarne.
Turtecunuci.
Meniul10 .
Rosiiumplutecusalataboeuf.Supadeciupercicugaluste.Ghiveci.
Prajituracufructedesezon.
Meniull .
Ciuperciumplute.Supadepannezan.Musacadevinete.rbetdeciocolata.
Meniull.............
Ochiuriromanesticumamaliguta.Borsrusesc.
Mancaredeciuperci.Budincadevisine.
Meniul13.............86Crochetedecartocucarne.
Supadeciuperci.
Ciulamadedovlecei.
Tart!cufructe.
Meniul14 88
Roiicuunca.
Supa-cremadeerez,
(iulamadepraz.
((Casniw)rapidi
Meniul15.........90
DovieceicusmantaniCiorbadevara.
TocanadincamedevitiLapteelvean.
Meniul16............92
Sufleudevaiter.
Supa-cremadetelina
Sarmaluteinfoidevita.
Tutti-Frutti.
Meniul 17.............94
Carnainaluat
Supa-crema(<Adina)).,
Mancaredespanac.
Prajituracumere.
Meniu l 18.......96
relinaumplutacuciuperci.
Ciorbadevacuta.
PuimoldovenesccusmantaniTortdecacao.
Meniul 19.............98
Tartacuunca.
Supa-crema("anana)).
Petecuroii.
Ruloudebiscui.
Meniul 20...........
PerioaredecatcusmantaniSupaminestrone.
Antricoatesirbesti.
Brinloaice.
Meniul 21.
Sotedevacutanaluat
Supadesalataverde.
Painiareumplute(((3lauzla?,Prajituracucremadelamaie.
Meniul 22...........
Sufleudeconopidi
Ciorbadepraz.
Pulpadeberbec?(3laBraila)).Tartacuviine.
Meniul 23
Mozaiccuoui
Bocuperiare.
Mancarerecededovlecei.
(hec.
Meniul 24
Gatitecuspanac.
Supadelapte.
Mancaredeardeicuvinete.Strudelcuviine.
Meniul 25
Budincadeconopidi
Bomoldovenesc.
Mancaredevinete.
Trandari.
Anul aparitiei: 2010
Format: 13x20cm
Nr. pagini: 111
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: