Targ de Craciun LibrariaOnline.ro

Arta serviciilor in restaurante, baruri, gastronomie, hoteluri, pensiuni - Stere Stavrositu

In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Luni, 16.12 - Marți, 17.12
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10.00 Lei

Ajunge: Luni, 16.12 - Marți, 17.12
In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

Ajunge: Luni, 16.12 - Marți, 17.12
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 13.90 Lei

Ajunge: Luni, 16.12 - Marți, 17.12
Apreciere: 5.1/7 (19 voturi)
Status: Epuizat

Timp confirmare stoc: 1 - 4 zile lucratoare

Descriere - Arta serviciilor in restaurante, baruri, gastronomie, hoteluri, pensiuni



Sinteza din cuprinsul lucrarii "Arta Serviciilor":

Organizarea si structura restaurantelor pe activitati functionale;
Particularitatile artei serviciilor in restaurante;
Organigrama formatiei de lucru in complexe-restaurante;
Calitatile si atributiile profesionale necesare personalului din restaurant;
Clasificarea, structura si profilul de functionare a unitatilor de Alimentatie;
Dotarea unitatilor de servire si de productie, pe activitati functionale;
Pregatirea unitatilor (restaurantelor) pentru primirea si servirea consumatorilor;
Metode si forme de organizare ambientala a restaurantelor;
Reguli de etica profesionala in primirea si servirea consumatorilor;
Forme de prezentare a preparatelor si bauturilor in restaurante;
Recomandarea si serviciile meselor: mic dejun, dejun, cina;
Tehnici de mise-en-place-uri si servicii pentru fiecare ocazie in servirea meselor;
Organizarea serviciilor pentru mese festive si oficiale (protocol);
Oferta serviciilor in turismul international (pe nationalitati);
Sistemul informational de evidenta operativa in restaurante;
Oferta, tehnologia, sortimentul si servirea bauturilor aperitive si digestive la mese;
Amestecuri de bauturi (coctailuri), tehnici de preparare (retete) si servire;
Arta culinara (gastronomia si gastrotehnica), alimentele, retete si tehnologii;
Oferta grupelor de preparate in succesiunea structurii meniurilor;
Sosuri, gustari, supe, ciorbe, mancaruri si specialitati din: peste, fructe de mare, vegetariene, pasare, vita, porc;
Notiuni de igiena si protectia muncii in restaurante (unitati de alimentatie publica);
Arta serviciilor de hotelarie, structura organizatorica, clasificare;
Compartimentarea si dotarea hotelurilor, pe activitati functionale;
Organigrama formatiei de lucru, calitati si atributii profesionale pe functii;
Sistemul informational de evidenta operativa in unitatile de cazare;
Schite si planse color din Arta Servirii si Arta Gastronomica.

An aparitie: 2006

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Timpul maxim de procesare al acestei carti este de 4 zile. Estimarea este exprimata in zile lucratoare si se refera la timpul maxim de aprovizionare si expediere.
Titlurile de curand epuizate sau cele aflate in curs de reeditare nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Vă rugăm să aşteptaţi, se încarcă datele ...

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.