Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Book Lovers Weekend - Transport GRATUIT la Pachetomat pentru comenzile peste 50 de lei
Daca esti client PREMIUM, beneficiezi de 5% extra reducere la acest produs folosind voucherul activ din contul tau.
PRET CLIENT PREMIUM: XX,XX LEI Arata pret
Afla cum poti deveni client PREMIUM.
Pelerinii ce au vizitat in ultimii ani Sfantul Munte Athos au vazut cu siguranta la pangarele manastirilor si schiturilor athonite cartea Parintelui Epifanie Mylopotamitul - ,,Arta culinara a Sfantului Munte\", Ed. Synchronoi Orizontes, 2008. Lucrarea celebrului bucatar athonit, tiparita in conditii grafice deosebite, avea deja pe langa editia greceasca si o editie in engleza, in germana si chiar in rusa. Iata ca a aparut in sfarsit cartea si in limba romana. Pentru un bucatar athonit, marile sarbatori, praznuite cu fast in manastiri precum Marea Lavra sau Iviron, constituie zile dificile, mai ales daca se intampla sa primeasca o invitatie onorifica purtand semnatura egumenului, spre a-si asuma ,,dificila si laborioasa slujire de sef bucatar\". Atunci, conducand pregatirile ca un sef de orchestra, avand o multime de ajutoare, el trebuie sa gateasca o cantitate neinchipuit de mare de mancaruri - toate la fel de savuroase - pentru un numar foarte mare de pelerini. Faptul in sine, daca nu s-ar repeta la ocazii similare, ar putea fi considerat o minune.
Anul aparitiei: 2016Numar pagini: 264Format: 20x23
Categorie: Practice si timp liber » Sfaturi practice » Gastronomie
Autor: Epifanie, Mylopotamitul
Book Lovers WEEKEND