365+1 Retete romanesti - Maria Cristea Soimnu - Maria Cristea Soimu

In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Joi, 09.01 - Vineri, 10.01
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10.00 Lei

Ajunge: Vineri, 10.01 - Luni, 13.01
In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

Ajunge: Vineri, 10.01 - Luni, 13.01
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 13.90 Lei

Ajunge: Vineri, 10.01 - Luni, 13.01
Apreciere: 5.3/7 (8 voturi)
Status: Epuizat

Timp confirmare stoc: 10 - 14 zile lucratoare

Comenzile inregistrate in intervalul 23.12.2024, ora 14:00, si 07.01.2025, ora 23:59, perioada de vacanta prilejuita de sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou, vor fi procesate incepand cu data de 08.01.2025.

Departamentul Relatii Clienti va fi inchis in intervalul 25.12.2024 - 07.01.2025.

Descriere - 365+1 Retete romanesti - Maria Cristea Soimnu

Din dorinta de a-si proteja calitatea hranei s-a produs o rasturnare de valori: cine striga mai tare ca hrana lui este „cea mai", scoate pe piata retete aiurite sau pur si simplu preistorice, le imbraca in limbaj modern, le aduce la tv si vorbeste despre ele ore si ore intregi, dupa ce le asaza „in context". Eu as numi retetele nestiute de romani doar metode inspirate ale altor neamuri pentru a iesi din impas. Si, ca orice gospodina „veche" as ocoli impementarea lor in bucataria mea, pentru ca ceea ce nu cunosc ma poate interesa doar ca fapt divers. Dar nu ca un fel de mancare! Mai am un argument: organismul uman prelucreaza usor numai ceea ce cunoaste. De aceea fiecare popor are mancaruri traditionale, pentru ca aceste mancaruri sunt inscrise in genele oamenilor inca inainte de nastere. Le vom prefera in ciuda aprecierii altor oameni!


Ce oferim noi? Mancare minunata, facuta cu pricepere din ceea ce creste pe pamantul unde vietuim; vin din podgoriile risipite pe dealurite incalzite de soare din toate regiunile tarii; tuica din fructe, paine din grau, secara si orz - cereale stravechi cultivate de stramosii nostri cu mii de ani in urma, lactate de la ovinele si cornutele crescatorlior autohtoni; peste din apele care strabat tara de la un capat la altul. Si atatea alte „nimicuri": fructe, oua, carne de pasari crescute in curte, flori, zambete si acel „fiti bineveniti pe la noi" - salutul pentru regii pamantului. Am vrut sa spun cititorilor mei ca bucataria romaneasca esle un univers atat de vechi, incat ramine mereu modem si ca universul acesta poate ramane atractiv cata vreme iubim ceea ce avem si ne intoarcem cu gandul la mancarca de acasa oriunde am calatori in lume.

Nr. de pagini : 192
Anul aparitiei : 2018

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Timpul maxim de procesare al acestei carti este de 5 zile. Estimarea este exprimata in zile lucratoare si se refera la timpul maxim de aprovizionare si expediere.
Titlurile de curand epuizate sau cele aflate in curs de reeditare nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Vă rugăm să aşteptaţi, se încarcă datele ...

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.