Degustarea vinului - Jancis Robinson (Editie Cartonata) - Jancis Robinson

In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: 8.00 Lei

Ajunge: Joi, 09.01 - Vineri, 10.01
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 10.00 Lei

Ajunge: Joi, 09.01 - Vineri, 10.01
In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: 12.90 Lei

Ajunge: Joi, 09.01 - Vineri, 10.01
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 13.90 Lei

Ajunge: Joi, 09.01 - Vineri, 10.01
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Editura: VINEXPERT
Status: Epuizat

Timp confirmare stoc: 8 - 10 zile lucratoare

Comenzile inregistrate in intervalul 23.12.2024, ora 14:00, si 07.01.2025, ora 23:59, perioada de vacanta prilejuita de sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou, vor fi procesate incepand cu data de 08.01.2025.

Departamentul Relatii Clienti va fi inchis in intervalul 25.12.2024 - 07.01.2025.

Descriere - Degustarea vinului - Jancis Robinson (Editie Cartonata)

„Am selectat cateva dintre marile titluri ale literaturii straine de specialitate, am cumparat drepturile de autor si am inceput sa le traducem. Drumul l-am deschis cu Povestea vinului , bestseller-ul international al lui Hugh Johnson, decanul autorilor de specialitate. Scrisa cu savoare si umor,  ea traseaza coordonatele culturale, istorice, geografice si organoleptice ale vinului. Odata cadrul stabilit, era normal sa urmeze un manual practic de degustare. L-am ales pe cel mai bun: Cum se degusta vinul de Jancis Robinson OBE, MV.  E ghidul clasic al novicilor si cunoscatorilor deopotriva, fiind prima carte care descifreaza vinul prin exercitii practice de degustare. Cei ce o parcurg invata sa recunoasca cele mai cunoscute soiuri de struguri, de la Chardonnay si Riesling la Pinot Noir si Cabernet Sauvignon, dar si cum sa evalueze dulceata, aciditatea, fructuozitatea sau corpolenta unui vin. Nu lipsesc nici sfaturi specifice despre cum se alege vinul la restaurant si despre potrivirea vinului cu mancarea.  Sau, in cuvintele autoarei: „Acest ghid “lichid” e menit sa va tina companie atunci cand gustati un pahar de vin, explicandu-va de ce vinurile au gusturi atat de diferite si ajutandu-va sa deveniti (dintr-un consumator ignorant) un degustator informat, capabil sa savureze placerea.
 Acest manual de degustare e un ghid complet pentru cei insetati. El va povesteste cum se face vinul, va explica cum clima si marimea sticlei ii influenteaza gustul si va invata cum sa-l serviti si sa-l beti pentru a-l savura la maximum.”, Maia Banciu, traducator si coordonator editie

Prin informatii corecte si deloc stufoase, Jancis Robinson a contribuit mult la popularizarea vinului, facandu-l accesibil unor noi consumatori.”
Guardian

„O mare scriitoare dedicata vinului.”
Observer


„O abordare exhaustiva si lipsita de ineptii care dezleaga cateva dintre misterele ce ne impiedica sa apreciem vinul si sa ne bucuram de el.”
New York Times

„Am urmarit cu admiratie cum devine tot mai stapana pe lumea vinului, din dorinta de a o deschide tuturor. Urmarindu-si scopul, a devenit un nume consacrat – pentru totdeauna.”
Hugh Johnson


„Cu greu ati putea gasi un scriitor de literatura dedicata vinului mai coerent si mai onest.”
Australian Gourmet Traveller

Recenzii
“Probabil cel mai talentat scriitor despre vinuri, Jancis are o abilitate nelimitata de a scrie carti informative si corecte care devin lecturi esentiale.”, Robert M. Parker, Jr.
“Pe de parte, cel mai bun autor de literatura despre vin al lumii”, Paul Levy, The Wall Street Journal

“Femeia care face lumea vinului sa saliveze doar vorbind… la fel de simplu ca un Beaujolais Nouveau.”, Jerry Shriver, USA Today
Jancis Robinson este una dintre vocile cele mai autorizate si mai iubite din lumea internationala a vinului. E licentiata in matematica si filosofie a Oxford University, fiind, totodata, singurul jurnalist britanic care a obtinut calificarea de Master of Wine*. A scris zece carti, dintre care The Oxford Companion to Wine si The World Atlas of Wine, scrisa in colaborare cu Hugh Johnson, sunt standarde de referinta in intreaga lume. Apreciat om de televiziune, degustator si critic, ea are o rubrica saptamanala in Financial Times si e consultant pentru pivnitele regale. Jancis e invitata in intreaga lume sa tina cursuri despre vin si sa faca parte din juriile marilor concursuri de specialitate. Cel mai mult timp si-l dedica, insa, website-ului jancisrobinson.com. A primit numeroase distinctii internationale, iar in 1999, prestigioasa revista Decanter a declarat-o “Personalitatea Anului”. In 2003, Regina Elisabeta II i-a acordat titlul de OBE**.

*MW - Master of Wine este cea mai inalta calificare profesionala din industria vinului, atribuita de The Institute of Masters of Wine din Marea Britanie. Jancis Robinson a devenit MW in 1984, fiind prima persoana din afara industriei care a reusit sa dobandeasca prestigioasa calificare. In prezent, in lume exista 289 de MW.
**OBE - Order of the British Empire, este cel mai important ordin cavaleresc al Imperiului Britanic, instituit de regele George V la 4 iunie 1917.


Nr. de pagini  : 200
Anul aparitiei : 2010

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Timpul maxim de procesare al acestei carti este de 3 zile. Estimarea este exprimata in zile lucratoare si se refera la timpul maxim de aprovizionare si expediere.
Titlurile de curand epuizate sau cele aflate in curs de reeditare nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Vă rugăm să aşteptaţi, se încarcă datele ...

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.