Bundle 7 carti. Povesti pentru copii -

In Bucuresti - ridicare din Pachetomat.

Cost livrare: Gratuit

Ajunge: Miercuri, 22.01 - Joi, 23.01
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: Gratuit

Ajunge: Joi, 23.01 - Vineri, 24.01
In Bucuresti - ridicare din EasyBox.

Cost livrare: Gratuit

Ajunge: Joi, 23.01 - Vineri, 24.01
In Bucuresti - livrare la usa.

Cost livrare: 13.90 Lei

Ajunge: Joi, 23.01 - Vineri, 24.01
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Editura: POLIROM
Status: Epuizat

Timp confirmare stoc: 1 - 10 zile lucratoare

Descriere - Bundle 7 carti. Povesti pentru copii

Pachetul este compus din sapte titluri:

- O vara cu Isidor - Editie ilustrata
- Luka si Focul Vietii. Editia a II-a
- Fetita careia nu-i placea numele sau - Ilustratii de Zafer Okur
- Oglinda dorintelor
- Iarna lui Isidor
- Alex Blue. Baiatul extraterestru
- Erori galactice  

 

 

Descriere - O vara cu Isidor - Editie ilustrata

 

Virsta recomandata: 10+

O fetita de 13 ani din Bucuresti se hotaraste sa-l salveze pe condorul Isidor, cel mai batrin locatar de la Zoo Baneasa, dupa ce vede la televizor stirea despre moartea cimpanzeului, veteranul de pina atunci al gradinii. Dar ce te faci cind reusesti sa eliberezi o pasare care nu mai stie sa zboare? Fetita aduce condorul acasa, unde il ascunde o vreme, si descopera lucruri fascinante despre el.

Apoi cei doi fug impreuna la Sinaia. La munte, in locul care seamana cu casa de demult a condorului, ea spera sa-l invete sa zboare din nou si sa-l elibereze cu adevarat, in timp ce legatura dintre ei devine tot mai puternica. O poveste despre prietenie, libertate si visuri.

 

Nr. de pagini : 224
Anul aparitiei : 2017

 

 

Descriere - Luka si Focul Vietii. Editia a II-a

 

Virsta recomandata 10+

Atunci cind renumitul povestitor Rasid Khalifa, "Sahul de Blah”, cade intr-un somn malefic, prada unui blestem, fiul sau cel mic, Luka, porneste hotarit intr-o expeditie in Lumea Magica. El incearca sa fure Focul Vietii, singurul care il poate readuce la viata pe iubitul sau parinte. In calatoria lui primejdioasa il insotesc un ciine si un urs de circ, catelul Ursu si ursul Cutu, dar si un misterios si adesea inspaimintator dublu al tatalui sau, Tatanonimul. Pe parcursul cautarii, in care ploua cu peripetii fascinante, apar numeroase alte personaje magice, de la fermecatoarea Insultana de Zel pina la Titanul Prometeu, un alt Hot al Focului.

 

Anul aparitiei: 2019
Numar pagini: 256
Format: 13x20

 

 

Descriere - Fetita careia nu-i placea numele sau - Ilustratii de Zafer Okur

 

Virsta recomandata: 10+

Traducere din limba turca de Sunia Iliaz Acmambet

Cu ilustratii de Zafer Okur

N-o cheama nici Violeta, nici Lacramioara, nici Camelia. Cit e ea de inteligenta, de curajoasa si de plina de imaginatie, se impiedica si se intristeaza mereu de un singur lucru: numele sau, care nu-i place nici in ruptul capului. Parintii ei i-au dat un nume tare ciudat: Sakız Sardunya, adica Muscata Curgatoare, o floare care n-are alta treaba decit sa atraga pasarile colibri.

Fetita nu are frati sau surori, iar prietenii ei cei mai buni sint cartile, singurele care nu rid de numele asta curios. Numai ca nici ele, cartile, nu-s prea fericite pe lume: printre atitea jocuri video si desene animate de la televizor, copiii au uitat sa mai asculte si sa mai inventeze povesti, asa ca tarimul lor fermecat e in primejdie.

Muscata Curgatoare e tare speriata: doar n-o sa fie ea singura in stare sa-l salveze, nu?

"Era un glob pamintesc iluminat. Era mai mare decit o portocala, mai mic decit un pepene galben. Pe el se vedeau marile, riurile, lacurile, muntii si vulcanii. Granitele tarilor fusesera trasate cu pietricele de diferite culori care pilpiiau. Cind il apucai exact de la mijloc, adica de la linia Ecuatorului, se deschidea ca o cutie cu capac. Dar inauntru era gol. Daca insa te gindeai la greutatea lui, nu parea gol. Poate ca avea un compartiment ascuns. Si, oricit il zgindarise, nu-l gasise... In momentul acela s-a intimplat ceva ciudat. Pietricelele de pe glob au inceput sa pilpiie. Sakız Sardunya s-a dat speriata inapoi. Dar o voce launtrica ii spunea ca acel obiect ciudat ascunde un secret. Trebuia sa-l descopere. Si-a luat inima in dinti si a pus globul in ghiozdan. Dupa Cuore avea sa vina din nou alta data. S-a indreptat spre iesire. Exact in acel moment s-a auzit o voce...”

 

Nr. de pagini : 152
Anul aparitiei : 2021

 

 

Descriere - Oglinda dorintelor

 

Cu ilustratii de Chiara Coccorese

Traducere din limba engleza de Radu Paraschivescu

Virsta recomandata 10+

Intr-o zi micuta Claire, incercind sa scape de certurile parintilor, se retrage in spatele casei, unde descopera o oglinjoara sparta ce exercita o stranie atractie asupra ei. Desi e doar un ciob de sticla, are puterea magica de-a transforma pina si realitatea cea mai urita intr-o lume fabuloasa. Rasfrint in oglinda, cerul cenusiu devine de azur, iar casa modesta de la periferie in care locuieste Claire se preschimba intr-un castel cu turnuri falnice, impodobit cu scoici.

Timpul trece, iar Claire creste, avind mereu cu ea oglinda magica, in care isi poate vedea chipul neatins de semnele pubertatii si relatia dintre parintii ei plina de armonie. Insa oglinjoara creeaza doar iluzii, iar Claire, furioasa, vrea s-o arunce. Peter, un fost coleg de scoala, o opreste. Dar, cind el o invita intr-o seara in spatele casei, Claire ramine uluita: Peter a gasit la rindul lui un ciob de oglinda, ce se dovedeste a fi o piesa dintr-un puzzle mult mai mare.

O poveste despre trecerea de la lumea visurilor, refugiul copilariei, la visurile lumii, care se pot implini daca toti isi unesc fortele.

 

Numar pagini: 96
Format: 130x200
An aparitie: 2020

 

 

Descriere - Iarna lui Isidor

 

O noua intilnire cu condorul Isidor si prietenii sai

Virsta recomandata: 10

Cu ilustratii de Radu Raileanu

Romanul, care continua O vara cu Isidor, spune povestea condorului Isidor dupa ce a fost eliberat in Sinaia de prietena lui, Serena. Ce faci cind esti liber, dar ai ramas singur-singurel intr-un loc necunoscut, abia ai invatat sa zbori, esti mai degraba domestic decit salbatic, si mai vine si gerul? In iarna nesfirsita care-i sta in fata, Isidor trece prin multe aventuri si invata citeva lucruri esentiale pentru supravietuire – cum ar fi ca te poti descurca binisor in viata daca stii sa citesti sau ca prietenii sint importanti.

Alaturi de un corb generos, o bufnita inteleapta si-un cateloi mare si blind, Isidor trece iarna cea grea si pune la cale o evadare spectaculoasa a pasarilor ramase captive la Zoo. Dupa o iarna cit sapte ani, urmeaza sapte zile de vara fericite si lungi cit o viata.

"Mi-e dor de Serena, prietena mea,

si totul pe lume rimeaza cu ea!

Ce-ncepe cu S si se-ncheie cu A?"

 

Nr pagini: 216
Format: 130x200
Anul aparitiei: 2020

 

 

Descriere - Alex Blue. Baiatul extraterestru

 

Roman cistigator al Concursului de manuscrise Polirom Junior, editia 2020

Virsta recomandata 10

Cu ilustratii de Teodora Raileanu

Alex e un pusti maruntel, vesel si neastimparat, cu par nisipiu si ochi verzi-albastrui. La cei unsprezece ani ai sai, e cel mai mic dintre prietenii lui. Cind tot grupul de amici se grabeste pe biciclete spre fostul parc de distractii ca sa cerceteze o explozie bizara de artificii, el ramine in urma, pe cimp. Asa ajunge sa traiasca aventura vietii sale: fara sa-si dea seama, urca la bordul unei nave extraterestre atent camuflate, cu destinatia Xilon. Calauzit de Xonya si Xelen, Alex descopera, plin de curiozitate, o planeta populata de uriasi binevoitori si pasnici, cu piele albastra, tehnologie si obiceiuri stranii. Atunci cind xilonienii sint atacati si inrobiti de maleficii arborieni, dupa multe peripetii, soarta lor ajunge in miinile curajosului pamintean. Va reusi el sa-i salveze pe toti si sa se intoarca acasa in siguranta?

 

Nr pagini: 280
Format: 130x200
Anul aparitiei: 2020

 

 

Descriere - Erori galactice

 

Sa gresesti e omeneste, sa perseverezi e stiintific

Traducere din limba italiana si note de Anamaria Gebaila

Cu ilustratii de Tunet Pieptanat

Virsta recomandata 10+

Anii '60, in Rusia. Dintr-un laborator din Moscova rasuna un strigat de fericire: "Ura, frate!”. Un tinar chimist de care n-auzise nimeni pina atunci tocmai descoperise cea de-a patra stare de agregare a apei. Dar, dupa un timp, descoperirea e dezmintita: moleculele aparent deosebite de H2O se dovedesc a fi... urme de transpiratie!

Daca crezi ca asemenea gafe nu se intimpla prea des, pregateste-te pentru o calatorie printre greselile stiintei, alaturi de mine si de Tunet Pieptanat. Vei descoperi ca, la fel ca in viata, erorile sint utile pentru ca prilejuiesc descoperiri incredibile.

Asa ca sufleca-ti minecile: urmatoarea eroare care va revolutiona stiinta ar putea fi comisa chiar de tine.

Stiinta poate gresi? Raspunsul este DA! Nu numai ca poate gresi, ba chiar trebuie sa greseasca. Daca vrei sa ajungi om de stiinta, pregateste-te pentru tot soiul de gafe (si avertizeaza-ti parintii ca sa se obisnuiasca si ei cu ideea). De fapt, secretul nu e sa fim infailibili, ci sa nu ne dam batuti niciodata. O stiu prea bine oamenii de stiinta din aceasta carte, de la marele Einstein la genialul Marconi si pina la astronomul Schiaparelli, care ne-au bagat in ceata, si-nca cum!

Pregateste-te pentru o calatorie printre asteroizii celor mai flagrante rateuri ale stiintei, la bordul unei navete spatiale pilotate de Luca Perri, un star al astrofizicii, cu ilustratii realizate de Tunet Pieptanat.

 

Anul aparitiei: 2020
Numar pagini: 200
Format: 13x20

Pachetul de carti Bundle 7 carti. Povesti pentru copii face parte din categoria carti Pachete carti (bundle-uri) - Carti pentru copii a catalogului LibrariaOnline.ro. Cartile din pachet sunt scrise de catre si sunt publicate la editura POLIROM.

Pentru orice solicitare contactati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.

LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Timpul maxim de procesare al acestei carti este de 10 zile. Estimarea este exprimata in zile lucratoare si se refera la timpul maxim de aprovizionare si expediere.
Titlurile de curand epuizate sau cele aflate in curs de reeditare nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Alte cărți de la editura Polirom

EDITURA POLIROM S.A. Editura Polirom este o societate pe actiuni cu capital privat, infiintata in februarie 1995 la Iasi; Prima carte editata: Adrian Marino, Pentru Europa. Integrarea Romaniei. Aspecte ideologice si culturale; Peste 5500 titluri publicate pina in prezent, dintre care: 2000 - 256 titluri publicate 2001 - 280 titluri publicate 2002 - 400 titluri publicate 2003 - 430 titluri publicate 2004 - 449 titluri publicate 2005 - 474 titluri publicate 2006 - 559 titluri publicate 2007 - 580 titluri publicate 2008 - 620 titluri publicate 2009 - 475 titluri publicate 2010 - 450 titluri publicate 2011 - 457 titluri publicate 2012 - 464 titluri publicate 39 de domenii editoriale: literatura, eseu, jurnale, litere, filosofie, istorie, religie, psihologie, sociologie, politologie, pedagogie, asistenta sociala, studii de gen, media, relatii publice, drept, limbi straine, informatica si calculatoare, educational, economie si afaceri, medicina, sanatate, practic etc.; Peste 60 de serii si colectii, dintre care: Plural, Plural M, Plural Religie, Plural Clasic Ego, Egografii, Fiction Ltd Cariera. Succes. Performante (coordonator Ion-Ovidiu Panisoara) Duplex Chic (coordonator Bogdan-Alexandru Stanescu) Biblioteca Ioan Petru Culianu (coordonatoare Tereza Petrescu Culianu) Biblioteca Polirom (coordonator Bogdan-Alexandru Stanescu) Historia (coordonator Mihai Razvan Ungureanu) Document. Istorie recenta (colectie initiata de Andrei Pippidi) Biblioteca medievala (coordonator Alexander Baumgarten) Collegium. Relatii internationale (coordonatori Lucian-Dumitru Dirdala, Andrei Miroiu) Collegium. Litere Collegium. Politici publice si integrare europeana (coordonatori Adrian Miroiu si Iordan Gheorghe Barbulescu) Collegium. Psihologie, Psihologie aplicata (coordonator Adrian Neculau) Collegium. Stiintele educatiei (coordonator Constantin Cucos), Stiintele educatiei. Structuri, continuturi, tehnici (coordonatori Constantin Cucos, Cezar Birzea) Collegium. Stiinte politice, Opus Collegium. Media, Media. Studii si eseuri (coordonator Mihai Coman) Collegium. Relatii publice, publicitate (coordonatoare Cristina Coman) Collegium. Afaceri (coordonator Stefan Prutianu), Economie si societate Collegium. Sociologie. Antropologie (serie initiata de Elisabeta Stanciulescu si coordonata de Lazar Vlasceanu si Liviu Chelcea) Collegium. Psihologie clinica si psihoterapie (coordonator Ion Dafinoiu) Ego. Proza (coordonator Lucian Dan Teodorovici) Ego. Publicistica (coordonator George Onofrei) Informatica si calculatoare, Linux (coordonator Gabriel Ciobanu), Tehnologii Web (coordonator Sabin Buraga) Practic. Cheia succesului, Sanatate, dietetica Studii de gen (coordonatoare Mihaela Miroiu), Bios Traditia crestina (coordonator Adrian Muraru) Psihologia copilului & Parenting (coordonator Georgeta Panisoara) Publicatii proprii: Revista de psihologia sociala - Buletinul Laboratorului "Psihologia Cimpului Social", Universitatea "Al.I. Cuza" Iasi (redactor-sef: Adrian Neculau); Revista de psihologie organizationala in colaborare cu Centrul de Psihologie Aplicata, Universitatea Bucuresti; Revista de Asistenta Sociala (redactor-sef: Doru Buzducea) in colaborare cu Universitatea Bucuresti; International Review of Social Research (redactor-sef: Liviu Chelcea) in colaborare cu Universitatea Bucuresti; Revista de Istorie Sociala (director: Mihai-Razvan Ungureanu) in colaborare cu Institutul Roman de Studii Strategice; Chora. Revista de studii antice si medievale: filosofie, teologie, stiinte; in colaborare cu Groupe de Recherches Medievales al Centre National de la Recherche Scientifique (Paris), Centrul de Studii Antice si Medievale al Universitatii din Cluj-Napoca. Peste 13.000.000 de volume tiparite; Numeroase premii atribuite de Asociatia Editorilor din Romania, Uniunea Scriitorilor, ASPRO, Academia Romana, revistele Sfera politicii, Cuvantul, Capital, CEDU 2000+ s.a.
Vă rugăm să aşteptaţi, se încarcă datele ...

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.