Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Resurse pentru Profesori, Viitor pentru Elevi
Esti CADRU DIDACTIC? Aplica pentru a deveni membru si pentru a avea acces la beneficiile programului nostru.
vezi beneficiile si cum te poti inscrie in program
Daca esti client PREMIUM, beneficiezi de 5% extra reducere la acest produs folosind voucherul activ din contul tau.
PRET CLIENT PREMIUM: XX,XX LEI Arata pret
Afla cum poti deveni client PREMIUM.
Erorile noastre alimentare stau la originea tuturor bolilor noastre digestive si a tuturor afectiunilor noastre.Ori, se stie ca omul nu mananca corect, adica urmand propria anatomo-fiziologie digestiva. El se crede omnivor, adica poate manca orice si, in plus, isi asuma dreptul de a manca totul odata ("ghiveci” alimentar) si de a denatura totul prin foc si chimie (escrocherie alimentara).In mod experimental, postul autolitic si regimurile hipotoxice (ca, de exemplu, monodietele) amelioreaza toate bolile; aceasta este dovada ca raul este de origine digestiva.Repausul digestiv si intoarcerea periodica la regimul specific uman sunt suficiente pentru prevenirea tuturor tulburarilor functionale.
Anul aparitiei: 2019Nr. pagini: 96 pagini
Categorie: Medicina si Farmacie » Medicina Umana » Diverse
Autor: Marchesseau, Pierre Valentin