Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Transport la 4.9 lei la Pachetomat si Easybox pentru comenzi de minim 59 de lei
Resurse pentru Profesori, Viitor pentru Elevi
Esti CADRU DIDACTIC? Aplica pentru a deveni membru si pentru a avea acces la beneficiile programului nostru.
vezi beneficiile si cum te poti inscrie in program
Livrare in: Bucuresti - Sector 1
Cost livrare: 8.00 Lei
Cost livrare: 10.00 Lei
Cost livrare: 12.90 Lei
Cost livrare: 13.9 Lei
Cost livrare: 14.90 Lei
Cost livrare:
Daca esti client PREMIUM, beneficiezi de 5% extra reducere la acest produs folosind voucherul activ din contul tau.
PRET CLIENT PREMIUM: XX,XX LEI Arata pret
Afla cum poti deveni client PREMIUM.
Privire de ansamblu asupra felului in care actioneaza asupra noastra hrana sanatoasa Hildegard von Bingen si Sebastian Kneipp au fost printre primii care au inteles valoara terapeutica a hranei. Si cu toate acestea, nu orice aliment sanatos este in mod automat si un leac. Intre valoarea unui aliment pentru sanatatea noastra si valoarea sa terapeutica trebuie facuta o distinctie clara. Acest indreptar va releva uimitoarele posibilitati de vindecare cu ajutorul alimentelor. In plus mai sunt prezentate pe langa efectele curative pe care alimentele le dezvolta in interiorul organismului nostru si cele de care putem beneficia folosind extern, de exemplu sub forma de frectii, masti, cataplasme, bai sau comprese aceleasi alimente. Printr-o alimentatie corespunzatoare bolile pot fi prevenite, iar cele deja instalate pot fi tratate. Anul aparitiei: 11.03.2002 Pagini continute: 141 Dimensiuni: 17/24ISBN: 973-9398-18-9
Categorie: Medicina si Farmacie » Medicina Umana » Diverse
Autor: Carlsson, Sonja