Zana din zaharnita este incredibil de nostima, in niciun caz nu este o carte zaharisita pentru copii. Este despre o zana si despre un baiat pe nume Filip. Despre o prietenie ciudata si despre toate incurcaturile care pot sa iasa de aici. Despre o intamplare foarte obisnuita intr-un oras, despre ceva ce i se poate intampla oricarui copil. Este de ajuns ca un copil sa aiba Zana din zaharnita. In carte este un tort dezgustator, niste pantaloni care dispar, cateva scrisori nereusite pentru Mos Craciun si o multime de… zahar. Atentie!
Cartea poate provoca ras neintrerupt copiilor cu simtul umorului! „V-ati intrebat vreodata unde traiesc zanele? In paduri? In cupele lalelelor? Printre stele? Da, unele zane, intr-adevar, locuiesc in aceste locuri. Daca au noroc. Dar aceasta este o poveste despre o zana care locuia intr-o… zaharnita obisnuita. «Nu este chiar asa de obisnuita!» ar protesta acea zana. «Este de portelan! Si este impodobita cu caise aurii minunate.» Dar eu va asigur ca este vorba despre o zaharnita destul de veche, ciobita si uzata, care poate ca avusese candva pictate pe ea «caise aurii minunate», dar acum nu mai are decat niste pete cafenii.
Zaharnita si zana din ea au zacut mult timp aruncate in fundul unui bufet de bucatarie. Era bufetul bunicutei simpatice a unui baietel cu par negru, pe nume Filip.” Katia Antonova este autoarea unor minunate povesti dintre care amintim: Povesti cu printese si alte aventuri extraordinare (2011) si Pestisorul (2013). In ultimii sapte ani, Katia Antonova a scris in special pentru copii. Este o romantica incorigibila si aduce putin cu un cavaler. Ii place sa lupte pentru cauze drepte si sa-si imagineze ca face lumea sa fie mai buna. Cu povestirile despre zana Vanilia, autoarea doreste sa va faca sa zambiti. Sa zambiti sincer, larg si mult timp. Mila Lozanova deseneaza de cand era copil si, dupa parerea ei, copiii sunt cei mai talentati artisti.
De zece ani lucreaza ca director artistic intr-o agentie de publicitate si in ultimii sase ani a realizat in special ilustratii si se simte tot mai mult artista si mai putin director. Anca Irina Ionescu are in palmares peste 180 de traduceri, record demn de Guinness Book, cuprinzand autori de prestigiu precum: L.N. Tolstoi, A.P. Cehov, H. Sienkiewicz, S. Vraceanski, B. Pasternak, J. Clavell, Anais Nin, Irving Stone, William Faulkner, Robert Ludlum, Winston Churchill, Richard Lixon, Lucien Bodard, François Mauriac, Bernardin de Saint Pierre, Alexandre Dumas s.a.
ISBN: 978-606-009-397-8 An aparitie: 2021 Nr. pagini: 128 Format: 17x24
LibrariaOnline.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi
permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi
diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor
acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Timpul maxim de procesare al acestei carti este de 6 zile.
Estimarea este exprimata in zile lucratoare si se refera la timpul maxim de aprovizionare si expediere.
Titlurile de curand epuizate sau cele aflate in curs de reeditare nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.
Aramis s-a ancorat, chiar de la infiintare, in realitatile invatamantului romanesc, oferind cititorilor sai o alternativa de esenta in ceea ce priveste rezolvarea problemelor de generate de sinuoasa re-intemeiere a invatamantului romanesc. Cunoasterea indeaproape a caracteristicilor segmentului de populatie caruia i se adreseaza editiile publicate, experienta colectivelor de autori, atenta prospectare a pietei, profesionalismul celor implicati in editarea si tiparirea lucrarilor editurii au determinat de la un an la altul, o crestere semnificativa a numarului si tirajelor titlurilor tiparite in cadrul tipografiei proprii.
Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.
Am inteles