Cosmin Dragomir

Cosmin Dragomir – jurnalist culinar ? Experienta: lucreaza de aproximativ 20 de ani in mass- media din care in ultimii zece s-a specializat pe gastronomie. ? In aprilie 2017 a lansat gastroart.ro prima revista dedicata cercetarii istoriei gastronomiei si a ospitalitatii romanesti ? In mai 2018 a lansat editura omonima unde a tiparit 10 titluri de gastronomie romaneasca, din care Retete Interbelice – Constantin Bacalbasa obtine un premiu la Gourmand World Cookbook Awards (2021) ? Este co-organizatorul Congresului National de Gastronomie si Vin si co-initiatorul Legii Ziua Nationala a Gastronomiei si Vinurilor din Romania ? A organizat zeci de conferinte, dezbateri si seri tematice dezvoltand conceptul de Identitatea Gastronomica Nationala ? Este autorul volumului: Curatorul de Zacusca si alte povestiri culinare romanesti ? Lucreaza la Enciclopedia Universala a Sarmalelor ? Organizator Gala gastronomiei si vinurilor din Romania (2.12.2019) cu prezenta a peste 60 de ambasadori la Bucuresti ? Este autorul a sute de articole, editoriale, interviuri, anchete si reportaje cu tematica gastronomica ? Diplome si premii de profil primite de la Gault & Millau, Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor, Asociatia Jurnalistilor de Turism, Horeca School, Horeca Insight.

Titlurile autorului Cosmin Dragomir (1 titluri prezente pe site)

Vă rugăm să aşteptaţi, se încarcă datele ...

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.